Libnet.ro
UNICEF

09:30

Hotnews: Salariile din Ministerul Finantelor cresc cu un spor de 15% pentru conditii vatamatoare

Adevărul Adevărul,
Hotnews: Salariile din Ministerul Finantelor cresc cu un spor de 15% pentru conditii vatamatoare

Intr-o Ordonanta privind reforma in domeniul sanatatii, publicata vineri in Monitorul Oficial, Ministerul Finantelor a introdus o prevedere care introduce sporul pentru conditii vatamatoare, prezent si in alte institutii de stat, care adauga 15% la salariu. continuă pe Adevărul

Cresc salariile pentru angajatii din Ministerul Finantelor. Cum justifica Guvernul sporul de 15% proaspat introdus

Un spor pentru conditii vatamatoare va adauga 15% la salariile angajatilor din Ministerul Finantelor Publice MFP), dupa ce o Ordonanta privind reforma in domeniul sanatatii a fost publicata vineri in Mo.

Cresc salariile la Ministerul Finantelor. Un plus de 15% pentru conditii vatamatoare

Intr-o Ordonanta privind reforma in domeniul sanatatii, publicata vineri in Monitorul Oficial, a fost introdusa o prevedere, care initial se afla in proiectul care prevedea introducerea taxei pe zahar si reducerea numarului de secretari de stat. Este vorba despre cresterea salariilor angajatilor din Ministerul Finantelor Publice MFP). Practic, se introduce sporul pentru conditii vatamatoare, prezent si in alte institutii de stat, care adauga 15% la salariu.

VIDEO Dodon, o noua actiune pentru care este acuzat de finantare ilegala din Rusia. Munteanu sesizeaza Ministerul Finantelor

Liderul Partidului Uniunea Salvati Basarabia, Valeriu Munteanu, a facut o sesizare catre Ministerul Finantelor ca sa verifice care este provenienta banilor cheltuiti de Igor Dodon pentru amplasarea panourilor din Chisinau, pe care scrie 28 de ani de Independenta, 660 de ani de Statalitate si pe care este afisata si fotografia presedintelui tarii.

Teodorovici, despre sporul de 15% pentru conditii vatamatoare: E bine, corect si moral fata de colegii mei de la Finante si ANAF sa primeasca acest spor

HotNews. ro a scris luni, aici, ca angajatii din Ministerul de Finante vor avea salariile marite cu 15% prin introducerea sporului pentru conditii vatamatoare, actul normativ fiind deja in Monitorul oficial. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus ca este bine ca acestia sa primeasca sporul, deoarece ANAF si MFP duc greul acestei economii.

Ministerul Finantelor si-a platit doar 6,3% din restante in primele sase luni

Datoriile banesti neachitate la timp arierate) ale bugetului general consolidat s-au redus cu 6,3% in primele 6 luni din 2019, de la 192,62 milioane de lei in decembrie 2018 la 180,47 milioane de lei in iunie 2019, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )