Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Sunt prevazute fonduri suplimentare pentru Ministerul Muncii si in domeniul sanatatii

B1 B1,
Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Sunt prevazute fonduri suplimentare pentru Ministerul Muncii si in domeniul sanatatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in rectificarea bugetara sunt prevazute suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pentru plata pensiilor si alocarea de fonduri in domeniul sanatatii, pentru asigurarea. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor anticipate: Este obiectivul nostru, dar nu stiu daca se poate face

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate, asa cum sunt ele dorite de PNL, USR si PLUS, sunt foarte greu de realizat. Asta in conditiile in care pentru a se ajunge la o astfel de situatie trebuie ca.

Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: Poate fi dat in folosinta anul viitor

Magistrala 5 de metrou poate fi data in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie, iar constructorii au toate conditiile pentru a finaliza lucrarile in termenele convenite, a declarat, vineri, premierul Lu.

Ludovic Orban, intrebat despre anticipate: Deocamdata prioritatile noastre sunt rectificarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Romania TV, intrebat despre pactul pentru alegeri anticipate, ca prioritare sunt rectificarea bugetara, pregatirea proiectului bugetului de stat pentru anul viitor si stabilirea cresterii salariului minim. Orban: Nu acceptam sa provocam o criza politica si guvernamentala decat daca exista certitudinea ca se pot organiza aceste alegeri anticipate.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul meu, pana la finalul zilei de maine, sa stabilim forma definitiva a OUG privind rectificarea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

Orban: Obiectivul meu, sa stabilim forma OUG pe rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

Orban: Ministerul Finantelor va finaliza luni proiectul privind rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni Ministerul de Finante va finaliza proiectul privind rectificarea bugetara.

Orban: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie, ca altfel e bai mare

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )