Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marea Britanie deschide prima clinica unde gamerii se pot trata de dependenta

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie deschide prima clinica unde gamerii se pot trata de dependenta

NHS National Health Service, sistemul de asistenta medicala de stat din Regatul Unit- n. red. ) deschide prima clinica de specialitate din tara pentru a-i trata pe copiii si adultii dependenti de jocul pe calculator precum Fortnite, Candy Crush si Call of Duty, scrie the Guardian. Personalul ii va ajuta pe cei cu varsta cuprinsa intre 13 si 25 de ani, a caror viata este afectata de nenumaratele ore de jucat la computer. incepand de marti, medicii si alti profesionisti din domeniul sanatatii din Anglia isi vor incepe activitatea, urmand ca debutul tratamentului sa aiba loc de luna viitoare. continuă pe Hotnews

Leo Messi si Cristiano Ronaldo ar putea fi interzisi in Marea Britanie, dupa Brexit: in ce conditii nu pot intra cetatenii non-UE in Regat

Vedeta echipei FC Barcelona Lionel Messi si cea a formatiei Juventus Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit, din cauza faptului ca au condamnari la inchisoare cu.

BREXIT. Surse: Marea Britanie va adopta o pozitie agresiva fata de UE daca negocierile privind Brexit-ul esueaza

Marea Britanie va adopta o pozitie agresiva fata de Uniunea Europeana daca negocierile privind Brexit-ul vor esua, amenintand sa suspende cooperarea in domeniul securitatii pentru a convinge blocul c.

Lionel Messi si Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit

Vedeta echipei FC Barcelona Lionel Messi si cea a formatiei Juventus Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit, din cauza faptului ca au condamnari la inchisoare cu suspendare, informeaza dailymail. co. uk.

Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord

Marea Britanie este deschisa la un anumit grad de flexibilitate in privinta mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord sa decida dupa Brexit daca provincia va respecta in continuare reglementarile Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay.

Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord, potrivit ministrului pentru Brexit

Marea Britanie este deschisa la un anumit grad de flexibilitate in privinta mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord sa decida dupa Brexit daca provincia va respecta in continuare reglementarile Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, transmite Reuters.

HS2, blocaj si scandal - De ce Marea Britanie va ramane inca mult timp de acum inainte cu doar 108 km de linii de mare viteza

Promotorii proiectului au spus inca de la inceput ca HS2 va crea locuri de munca 22. 000 in urmatorii cinci ani), va scurta timpul de calatorie, va fi o varianta ecologica, va ajuta la renasterea unor comunitati cu probleme economice si va degreva actualele linii de cale ferata. Ei spun ca mai multe firme isi vor deschide filiale in nordul Angliei, daca se va putea ajunge mai repede acolo, iar pe sosele vor circula mai putine TIR-uri si camioane, fiindca o parte dintre marfuri vor fi mutate pe trenurile care vor circula pe liniile conventionale ce vor fi mai libere datorita mutarii unei parti din traficul de pasageri pe HS2.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )