Libnet.ro
UNICEF

11:45

Micii farmacisti acuza Ministerul Sanatatii ca ii pune in pericol

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Micii farmacisti acuza Ministerul Sanatatii ca ii pune in pericol

Asociatia farmaciilor independente ETHICA critica intr-un comunicat de presa Ordonanta nr. 92019, care prevede amenzi uriase de la 50. 000 lei la 100. 000 lei)pentru neimplementarea sau implementarea defectuoasa a serializarii o operatiune de. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Sanatatii pune tunurile pe INML

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca poate face un control la Institutul National de Me.

Incendiul de la Maternitatea Giulesti: Ministerul Sanatatii si Primaria Capitalei, executate silit, lupta sa recupereze banii

Ministerul Sanatatii si Primaria Capitalei au fost executate silit la plata a 19. 377,69 lei, bani publici, reprezentand daune morale pentru familiile victimelor tragediei de la Maternitatea Giulesti.

Ministerul Sanatatii a investit in aparatura medicala la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila

Ministerul Sanatatii a alocat anul acesta peste 8 milioane de lei Spitalului Judetean de Urgenta Braila pentru achizitia de aparatura medicala. Ministerul Sanatatii a mai anuntat ca va repartiza un numar de 15 incubatoare pentru cel mai mare spital din Braila.

Ministerul Finantelor pune bazele pentru infiintarea Bancilor Nationale de Dezvoltare

Ministerul Finantelor Publice a elaborat un proiect de act normativ care reglementeaza conditiile generale de infiintare si functionare a bancilor nationale de dezvoltare, care sunt constituite si functioneaza ca institutii de credit.

Alexandru Cumpanasu anunta ca depune plangere penala impotriva INML pe baza raportului de la Ministerul Sanatatii

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a anuntat, vineri, ca depune plangere penala la Parchetul General impotriva Institutului National de Medicina Legala, dupa ce a primit raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Despre modificarile legislative anuntate a declarat ca sunt inutile.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.205 seconds )