Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ilan Laufer: Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ilan Laufer: Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control

Firmele nu vor mai fi sanctionate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave, ci vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a se conforma, odata cu intrarea in vigoare a Legii preventiei, a declarat, marti, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Ilan Laufer: Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a declarat ca firmele nu vor mai fi sanctionate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave, ci vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a se conforma, odata cu intrarea in vigoare a Legii prevenirii.

Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave

Firmele nu vor mai fi sanctionate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave, ci vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a se conforma, odata cu intrarea in vigoare a Legii prevenirii, a declarat, ministrul pentru Mediul de.

Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri: Mai multi producatori auto sunt interesati de regiune, iar Romania reprezinta o optiune serioasa. Suntem in discutii destul de avansate

Mai multi producatori auto importanti sunt interesati de regiunea noastra pentru a deschide uzine auto, iar Romania reprezinta o optiune serioasa si are multe avantaje, a spus ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, prezent la conferinta Romanian Automotive Summit. El a spus pentru HotNews ca s-au purtat discutii cu cel putin doua companii si ca la anul acestea vor decide in ce tara isi vor instala unitatile de productie. Zona de Vest a tarii starneste cel mai mare interes, fiindca acolo se simt mult mai putin problemele cu infrastructura.

Lista neregulilor pentru care firmele vor fi iertate de amenda la prima constatare, schimbata RADICAL

Legea prevenirii, prin care firmele vor fi iertate de amenda la prima constatare, va fi modificata substantial. Proiectul de lege acorda unei firme un ragaz de 90 de zile.

Antonia NU MAI ASCUNDE NIMIC: Primul gand dupa ce TE DESPARTI

Antonia NU MAI ASCUNDE NIMIC: Primul gand dupa ce TE DESPARTI Antonia a decis sa spuna totul, fara alte ascunzisuri. Artista a povestit mai multe amanunte legate de relatia.

O noua restrictie pentru elevi. Cu ce nu vor mai avea voie la scoala

Automatele de cafea sau bauturi dulci vor fi scoase din scoli, iar magazinele cu produse junk food vor fi inchise, potrivit ProTv. Astfel de automate reprezinta o adevarata afacere, astfel au aparut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )