Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street a inregistrat cea mai mare scadere saptamanala de dupa criza din 2008

Adevărul Adevărul,
Wall Street a inregistrat cea mai mare scadere saptamanala de dupa criza din 2008

Indicii bursieri de pe Wall Street au continuat sa scada vineri, iar pe ansamblul acestei saptamani au inregistrat cea mai mare scadere de dupa criza financiara globala din 2008, din cauza ingrijorarilor investitorilor legate de impactul epidemiei provocate de coronavirus asupra economiei, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Actiunile din SUA au inregistrat noi scaderi, joi, in timp ce Covid-19 continua sa se raspandeasca in zeci de tari. Indicele SP 500 a avut partea de cea mai neagra zi din 18 august, 2011, iar analistii anticipeaza ca bursele vor avea cea mai grea saptamana de la criza financiara.

CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL: 2019 a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani

Anul trecut a fost un an al provocarilor atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru practicienii in insolventa Numarul insolventelor din economia noastra s-a diminuat cu 22% in 2019, potrivit datelor Coface Romania, spune doamna Nicoleta Munteanu, Partener EURO Insol SPRL, care mentioneaza ca aceasta evolutie a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani.

NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL: 2019 a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani

In 2019, numarul insolventelor din economia noastra s-a diminuat cu 22%, potrivit datelor Coface Romania, spune doamna Nicoleta Munteanu, Partener EURO Insol SPRL, care mentioneaza ca aceasta evolutie a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani.

Actiunile globale au inregistrat cea mai slaba saptamana de la criza financiara din 2008. Indicele principal al BVB a pierdut aproape 8%

Tari de pe trei continente au raportat primele cazuri de coronavirus vineri, in timp ce lumea se pregateste de o pandemie, iar investitorii au aruncat actiuni in asteptarea unei recesiuni la nivel global, scrie Reuters. Pretul actiunilor a inregistrat cea mai slaba saptamana de la criza financiara din 2008, deoarece virusul a creat o perturbare pe lanturile internationale de transport si aprovizionare in SUA si in zona euro.

BINTERVIU: Un psiholog si un teolog lupta pentru conducerea UBB, cea mai mare universitate din Romania, cu un buget de 120 de milioane de euroan

Cea mai mare universitate din Romania in ceea ce priveste numarul de studenti, Babes-Bolyai, isi cauta rector. La alegerile care vor avea loc saptamana viitoare, in 3 martie, s-au inscris doi candidati: profesorii universitari Daniel David si Ioan Chirila. Adevarul a realizat un interviu in oglinda cu cei doi competitori, in care acestia sumarizeaza viziunea lor asupra dezvoltarii universitatii.

Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu

Liviu Varciu va fi din nou tata, Anda Calin aducandu-i pe lume o alta fericire. Baiat sau fata? Ce va avea vedeta Antena 1? Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu Liviu Varciu are o fata, Carmina, in varsta de 17 ani, din relatia cu Amy Teiceanu. Din .

Oficial OMS, despre epidemia de coronavirus: Ceea ce se intampla in afara Chinei este cea mai mare preocupare a noastra

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca restul lumii - nu China - este acum cea mai mare ingrijorare cand vine vorba despre epidemia de.

CORONAVIRUS. Pietele de capital au suferit cea mai neagra saptamana de la criza din 2008. Indicele Dow Jones, cea mai puternica scadere din istorie

Pietele financiare globale au suferit joi a sasea zi de pierderi consecutive pe fondul temerilor ca raspandirea coronavirusului va influenta economia globala. in SUA, Dow Jones a inregistrat cea mai puternic.

Oamenii de stiinta au observat cea mai mare explozie din univers

Explozia s-a produs in constelatia Opiuchus, aflata la 390 de milioane de ani lumina de Pamant iar anvergura ei a fost de 5 ori mai mare decat tot ce s-a observat pina acum.

CORONAVIRUS |Wall Street a marcat cea mai slaba evolutie a pietei din ultimii ani

Coronavirusul prabuseste bursa. Actiunile de pe Wall Street au continuat marti declinul. Conform news. ro, indicele Dow Jones Industrial Average au coborat cu aproape 900 de puncte, pe langa cele 1. 000 de puncte.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )