Libnet.ro
UNICEF

14:00

DUPA DOUA SAPTAMANI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de peste un miliard de lei pentru titlurile de stat Fidelis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA DOUA SAPTAMANI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de peste un miliard de lei pentru titlurile de stat Fidelis

Oferta se incheie la finele saptamanii viitoare Titlurile de stat Fidelis destinate populatiei au cumulat subscrieri totale de circa 1,05 miliarde de lei, dupa primele doua saptamani de la lansarea emisiunii. continuă pe Ziarul Bursa

Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori.

UPDATE Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani Care vor fi restrictiile

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori. Mallurile vor fi inchise in weekend, cu exceptia farmaciilor, magazinelor alimentare, a magazinelor care vand hrana pentru animale de companie si a curatatoriilor. La acest moment, sunt in carantina 7 resedinte de judet din Romania: Sibiu, Bistrita, Satu Mare, Zalau, Baia Mare, Slobozia si Alba Iulia.

OMS, semnal de alarma despre evolutia pandemiei in Europa: Numarul deceselor a crescut cu 18%, in ultimele doua saptamani

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) deplange un numar tot mai mare de decese in Europa cauzate de pandemia de COVID-19. in ultimele doua saptamani, numarul deceselor a crescut cu 18%, a declarat.

Dupa doua luni de pauza, Parlamentul de la Chisinau se intruneste in sedinta

Dupa doua luni de pauza, Parlamentul se intruneste in sedinta, joi si vineri, incepand cu ora 10. Agenda cuprinde peste 25 de proiecte de legi si hotarari, a decis miercuri, 18 noiembrie, Biroul permanent, transmite IPN.

Doua saptamani de restrictii pentru turisii care ajung pe Valea Prahovei. Nu pot manca in restaurant daca nu sunt cazati in hotel

Cu un indice de infectare de peste patru cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, statiunile de pe Valea Prahovei au intrat in scenariul rosu pentru 14 zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )