Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street are cea mai proasta saptamana si cea mai proasta luna din martie

Hotnews Hotnews,
 Wall Street are cea mai proasta saptamana si cea mai proasta luna din martie

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in rosu, inregistrand cele mai mari scaderi saptamanale si lunare din martie, piata fiind ingrijorata de reaparitia virusului si de alegerile prezidentiale tensionate si incerte ale SUA, potrivit AFP. De-a lungul saptamanii, Dow Jones a pierdut 6,5%, iar Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, si SP 500 au scazut cu 5,5% si 5,6%. continuă pe Hotnews

UE vine cu cea mai proasta veste despre vaccinul anti-covid. Ce se va intampla cu dozele pentru milioane de oameni

In cadrul unei reuniuni interne, oficialii europeni au declarat ca, pana in anul 2022, doar o parte din populatia Uniunii Europene va fi imunizata impotriva noului coronavirus, in conditiile in care vaccinurile pe care UE si le asigura ar putea sa nu fie eficiente sau sa nu fie destule, transmite agentia de presa Reuters. Uniunea .

Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din cetrul si estul Europei, iar aceasta.

Samsung fura cea mai proasta idee de la Apple: ce se intampla cu Galaxy S21

Viitorul Samsung Galaxy S21 a facut deja subiectul multor zvonuri in ultimele saptamani si luni. Cea mai trista veste despre viitorul aparat abia acum a ajuns online. in urma cu cateva.

Cea mai mare retea de magazine agricole din Romania vine pe bursa in 2021. Agroland ar putea fi evaluata la peste 10 mil. euro

Agroland Business Systems, cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, vrea sa se listeze la bursa anul viitor, fondatorul evaluand in prezent compania la 10-15 milioane euro. Daca listarea s-ar realiza, Agroland ar fi primul retailer de acest.

Salaj are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus din tara. Ce judete completeaza topul

Numarul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, vineri, la 235. 586, dupa testarea pozitiva a inca 6. 546 de persoane si reconfirmarea a inca 1. 059 de cazuri in urma retestarilor. Cluj si.

Judetul Cluj are cea mai mare rata de infectare cu covid din tara

Judetul Cluj se afla pe primul loc privind incidenta infectarilor cu coronavirus, avand 4,09 cazuri raportate la mia de locuitori, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica, citat de Digi24.

Wall Street a inchis in scadere cu 3%, iar Dow Jones a atins cel mai redus nivel de la sfarsitul lunii iulie

Actiunile de pe Wall Street au scazut puternic miercuri, iar indicele Dow Jones a atins cel mai redus nivel de la sfarsitul lunii iulie, in conditiile cresterii numarului cazurilor de Covid-19 la nivel global si a ingrijorarii investitorilor legata de posibilitatea unor alegeri prezidentiale americane contestate, saptamana viitoare, transmite Reuters.

Cine este Ant Group, gigantul chinez care pregateste cea mai mare intrare pe bursa din istorie. Jack Ma spune ca este un miracol

In plin conflict comercial intre China si SUA se pregateste intrarea pe bursa in China a gigantului fintech Ant Group, cunoscut pentru aplicatia Alipay. Compania vrea sa stranga 34,4 miliarde de dolari din IPO la Shanghai si Hong Kong, iar pretul stabilit pentru actiune ii da grupului o capitalizare de 310 miliarde dolari. China vrea sa isi arate muschii si sa se afiseze precum un mastodont al finantelor mondiale, depasind recorduri bursiere care in general se inregistrau pe Wall Street.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in apreciere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )