Libnet.ro
UNICEF

15:00

Arabia Saudita va elibera vize turistice pentru cetatenii din 49 de state Ambasadorul in Romania: Cautam sa diversificam economia tarii si sa reducem dependenta de petrol

B1 B1,
Arabia Saudita va elibera vize turistice pentru cetatenii din 49 de state Ambasadorul in Romania: Cautam sa diversificam economia tarii si sa reducem dependenta de petrol

EXCLUSIV La doua saptamani de la atacurile devastatoare cu drone impotriva mai multor infrastructuri petroliere saudite, Arabia Saudita a anuntat vineri ca va incepe sa elibereze, pentru prima data, vize tu. continuă pe B1

Arabia Saudita anunta ca va incepe sa emita vize turistice

Arabia Saudita a anuntat vineri ca va incepe sa elibereze, pentru prima data, vize turistice, in cadrul demersurilor de a-si diversifica sursele de venit, in prezent total dependent de petrol, transmit AFP si DPA.

Viza turistica pentru romani in Arabia Saudita

Romanii pot obtine vize turistice cu intrari multiple in Arabia Saudita, care au valabilitatea de un an, a declarat, vineri, ambasadorul acestei tari, Abdulaziz M. Al Aifan. Diplomatul a explicat ca tara noas.

Romanii pot obtine vize turistice, cu intrari multiple, pe un an (ambasadorul Arabiei Saudite)

Romanii pot obtine vize turistice cu intrari multiple in Arabia Saudita, care au valabilitatea de un an, a declarat, vineri, ambasadorul acestei tari, Abdulaziz M. Al Aifan, citat de Agerpres.

SUA inarmeaza Arabia Saudita, dupa recentele atacuri cu drone

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita patru sisteme radar, o baterie de rachete Patriot si circa 200 de persoane pentru activitati auxiliare, in scopul de a intari capacitatea de aparare a regatului, dupa cel mai mare atac care a avut loc vreodata impotriva instalatiilor petroliere ale tarii, in aceasta luna.

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita sisteme radar si o baterie de rachete Patriot

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita patru sisteme radar, o baterie de rachete Patriot si circa 200 de persoane pentru activitati auxilitare, pentru a intari capacitatea de aparare a regatului, dupa cel mai mare atac care a avut loc vreodata impotriva instalatiilor petroliere ale tarii, in aceasta luna, transmite Reuters.

Oficial american: NATO nu este pregatita pentru atacurile cu drone in stilul celor din Arabia Saudita

Un oficial important al Pentagonului a declarat, marti, ca NATO nu este pregatita sa previna atacurile cu drone mici si rachete cu raza scurta, precum cele care au fost indreptate spre instalatiile petroliere din Arabia Saudita.

Pentagonul trimite 200 de militari si rachete Patriot in Arabia Saudita

Statele Unite vor trimite 200 de militari si rachete Patriot in Arabia Saudita in perspectiva recentelor atacuri atribuite de Washington Teheranului, a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP.

Ministrul de Externe de la Teheran: Puterile europene repeta papagaliceste acuzatiile SUA despre atacurile din Arabia Saudita

Mohammad Javad Zarif, ministrul de Externe de la Teheran, sustine ca Franta, Germania si Marea Britanie repeta papagaliceste acuzatiile americane absurde , dupa ce liderii celor trei puteri europene au indicat ca sunt de parere ca Iranul este responsabil de atacurile din Arabia Saudita, scrie Mediafax.

Proiect PSD: Suspendarea pedepsei pentru ucidere din culpa este interzisa daca infractiunea a fost comisa sub influenta alcoolului sau drogurilor

Suspendarea pedepsei pentru ucidere din culpa este interzisa daca infractiunea a fost savarsita ca urmare a conducerii unui vehicul sub influenta alcoolului, a altor substante psihoactive ori fara permis de conducere prevede o propunere legislativa de completare a Codului penal initiata de senatorul PSD Robert Cazanciuc, potrivit Agerpres.

A fost lansat Complexul Multifunctional Caraiman servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1

Complexul Multifunctional Caraiman a fost lansat oficial azi printr-un eveniment prezentat de Andreea Marin. In cadrul acestui centru pot beneficia de servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )