Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bursele scad dupa ce tensiunile dintre Arabia Saudita si Rusia au dus la prabusirea pretului petrolului

Hotnews Hotnews,
 Bursele scad dupa ce tensiunile dintre Arabia Saudita si Rusia au dus la prabusirea pretului petrolului

Bursele scad, dupa ce Arabia Saudita a socat pietele petrolului prin lansarea unui razboi al preturilor, regatul saudit facand presiuni asupra Rusiei dupa ce statul condus de Putin a refuzat sa se alieze eforturilor OPEC de a preveni criza cauzata de coronavirus. Preturile petrolului din SUA s-au prabusit cu aproape 33% peste noapte, cele mai recente tranzactii facandu-se la 27,59 dolari pe baril, in timp ce petrolul Brent a scazut cu 30%, tranzactionandu-se la 31,66 dolari pe baril. Indicele Futures SP 500 SPX) a scazut pana la 5% duminica seara, Dow Futures INDU) a scazut cu peste 1. 200 de puncte 4. continuă pe Hotnews

Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Arabia Saudita au inchis toate unitatile de invatamant din regat pe perioada nedeterminata, pe fondul temerilor provocate de noul coronavirus, potrivit Saudi Gazette. Totodata, duminica.

Trei membri ai familiei regale din Arabia Saudita au fost retinuti pentru complot

Autoritatile din Arabia Saudita au retinut trei printi, inclusiv pe printul Ahmed bin Abdulaziz, fratele mai mic al regelui Salman, si pe printul Mohammed bin Nayef, nepotul regelui, fiind banuiti ca au planuit o lovitura de stat, au declarat pentru Reuters surse familiarizate cu situatia, scrie Mediafax.

Arabia Saudita a redeschis esplanada din jurul Kaaba, cel mai sfant loc al islamului

Arabia Saudita a redeschis, sambata, esplanada din jurul Kaaba, cel mai sfant loc al islamului, situat in centrul Marii Moschei din Mecca, relateaza AFP.

Bursele scad puternic la nivel mondial, trase de petrol si de coronavirus

Bursele sunt in scadere puternica la nivel mondial, trase in jos de prabusirea preturilor petrolului.

Bursele scad puternic la nivel mondial, trase in jos de prabusirea preturilor petrolului si de epidemia de coronavirus

Bursele sunt in scadere puternica la nivel mondial, trase in jos de prabusirea preturilor petrolului si de temerile provocate de epidemia de coronavirus, investitorii cautand siguranta oferita de obligatiuni si yenii japonezi, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )