Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fitch a retrogradat ratingul Arabiei Saudite cu o treapta, din cauza riscului producerii unor noi atacuri impotriva sa

B1 B1,
Fitch a retrogradat ratingul Arabiei Saudite cu o treapta, din cauza riscului producerii unor noi atacuri impotriva sa

Ratingul Arabiei Saudite a fost retrogradat de Fitch Ratings, cu o treapta, la nivelul A, din cauza riscurilor geopolitice si a ingrijorarilor referitoare la siguranta infrastructurii economice a. continuă pe B1

Fitch a retrogradat ratingul Arabiei Saudite cu o treapta, din cauza posibilelor atacuri teroriste

Fitch Ratings a retrogradat ratingul Arabiei Saudite cu o treapta, la nivelul A, din cauza riscurilo.

MOHAMMED BIN SALMAN, PRINTUL MOSTENITOR AL ARABIEI SAUDITE: Pretul petrolului posibil sa creasca excesiv, daca Iranul nu va fi descurajat

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat duminica, intr-un interviu, ca preturile petrolului ar putea creste la un nivel inimaginabil daca lumea nu se va uni pentru a descuraja Iranul, dar a spus ca ar prefera o solutie politica, nu una militara, transmite Reu-ters, citat de News. ro.

Garda de corp personala a regelui Salman al Arabiei Saudite, impuscata mortal: Generalul Aziz al-Fagham, victima unei dispute personale

Garda de corp personala a regelui Salman al Arabiei Saudite, generalul Abdel Aziz al-Fagham, a fost impuscat mortal de unul din prietenii sai in cursul unei dispute personale, a anuntat duminica politia.

Garda de corp a regelui Salman al Arabiei Saudite a murit intr-un schimb de focuri

Garda de corp personala a regelui Salman al Arabiei Saudite, generalul Abdel Aziz al-Fagham, a murit intr-un schimb de focuri. Televiziunea de stat a sustinut ca totul a pornit de la o disputa personala.

Ziua internationala a luptei impotriva cancerului la san: Romania nu are program national de screening, iar peste 3.000 de romance mor anual din cauza ca boala este descoperita prea tarziu

Peste 1. 000 de femei din mediul rural vor fi testate gratuit in urmatoarele doua luni pentru depistarea cancerului mamar. Caravana Nu am facut destul aduna, pentru al saselea an consecutiv, medici si studenti la Medicina care vor oferi consultatii in 14 sate din judetele Timis, Hunedoara, Arad, Satu Mare si Bihor. in Romania, cancerul mamar ucide anual peste 3. 000 de femei din cauza ca boala nu este descoperita la timp. in lipsa unui program national de screening pentru depistarea precoce a bolii, specialistii trag un semnal de alarma si le indeamna pe femei sa isi faca lunar o autoexaminare si, cel putin o data pe an, sa mearga la control la medicul specialist.

Ela Craciun, de urgenta la medic din cauza unei alunite suspecte

Ela Craciun s-a dus de urgenta la control medical dupa ce a observat ca alunita de pe corp si-a schimbat forma si culoarea dupa o vara petrecuta la soare. Vedeta a apelat la medicul dermatolog pentru un control de rutina care sa identifice daca alunita respectiva reprezinta un semn de ingrijorare. A mers acolo inclusiv cu baiatul ei cel mare, Alex, care manifesta, la randul sau, aceeasi problema.

ingerul pazitor al regelui Arabiei Saudite, impuscat in orasul Jeddah

Un faimos bodyguard al regelui Salman al Arabiei Suadite, popular printre locuitorii regatului, a fost impuscat mortal intr-o disputa in orasul Jeddah, potrivit televiziunii publice din regat.

Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul a fost restrictionat, la ora transmiterii stirii, pe Splaiul Unirii din Capitala, din cauza.

Adolescenta moarta in timpul somnului. Totul s-a intamplat din cauza unui telefon mobil

O adolescenta de 14 ani din Kazakhstan si-a pierdut viata in timp ce dormea, dupa ce i-a explodat telefonul sub perna. Incidentul tragic s-a petrecut in urma cu cateva zile in localitatea Bastobe din.

Google, in centrul unei noi controverse. Gigantul american, acuzat de practici de monopol, din cauza noului protocol de criptare a traficului DNS

Planurile Google de a utiliza un nou Protocol Internet starnesc ingrijorari in randul investigatorilor antitrust din Congres, care acuza practici de monopol. Noul standard, numit DNS-over-HTTPS, ar urma sa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )