Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrii energiei din tarile membre G20 nu au ajuns la un acord privind reducerea productiei de petrol

Hotnews Hotnews,
 Ministrii energiei din tarile membre G20 nu au ajuns la un acord privind reducerea productiei de petrol

Ministrii energiei din tarile G20 nu au reusit sa ajunga la un acord in privinta scaderii productiei de petrol, in comunicatul dat publicitatii sambata, dupa lungi negocieri, nefiind mentionata nicio reducere, transmite AFP, citat de Agerpres. Arabia Saudita a gazduit vineri o videoconferinta a ministrilor energiei din G20, grupul principalelor economii ale lumii, pentru a examina posibilitatea unei actiuni concertate de echilibrare a pietei petrolului, afectata de pandemia COVID-19. continuă pe Hotnews

Ministrii energiei din tarile membre G20 nu au ajuns la un acord privind reducerea productiei de petrol

Ministrii energiei din tarile G20 nu au reusit sa ajunga la un acord in privinta scaderii productiei de petrol, in comunicatul dat publicitatii sambata, dupa lungi negocieri, nefiind mentionata nicio reducere, transmite AFP.

Ministrii europeni de Finante nu au ajuns la un acord privind raspunsul economic la pandemia de coronavirus

Ministrii europeni de Finante nu au ajuns miercuri, dupa o noapte de discutii, la un acord privind raspunsul economic comun la pandemia de coronavirus, a anuntat presedintele Eurogrupului, Mario Centeno, care a convocat o noua reuniune pentru ziua de joi, transmite AFP, citat de Agerpres. Dupa 16 ore de discutii, ne-am apropiat de un acord, dar nu am ajuns inca acolo. Am decis sa suspend lucrarile Eurogrupului care va continua maine, joi, a scris Mario Centeno pe contul sau de Twitter. Reuniunea, in sistem videoconferinta, a ministrilor europeni de Finante a inceput marti la ora 16:30 14:30 GMT) si a fost reluata la 22:00 GMT, dupa mai multe ore de intrerupere in timpul carora au avut loc numeroase discutii in format restrans in incercarea de a se iesi din impas.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )