Libnet.ro
UNICEF

17:01

Petrolisti: Atacul cu drone din Arabia Saudita va scumpi benzina

Adevărul Adevărul,
Petrolisti: Atacul cu drone din Arabia Saudita va scumpi benzina

Preturile petrolului ar putea creste cu pana la 10 dolari pe baril dupa mai multe atacuri cu drone care au avut loc sambata impotriva unitatii majore de productie a titeiului din Arabia Saudita, care au obligat regatul sa reduca productia la jumatate, relateaza CNBC. Petrolistii apreciaza ca acest lucru va duce la scumpirea benzinei. continuă pe Adevărul

Va creste pretul carburantilor dupa atacul cu drone din Arabia Saudita?

Compania petroliera Aramco, detinuta de stat, este cel mai mare producator de petrol din lume dar si una dintre cele mai profitabile companii. in conditiile atacului recent asupra acestei companii, problema care se ridica se refera la siguranta acestei industrii dar si la viitorul ei, potrivit BBC.

ATACURILE CU DRONE DIN ARABIA SAUDITA: Productia la instalatiile petroliere lovite a fost intrerupta

Atacurile cu drone contra a doua instalatii petroliere in Arabia Saudita au provocat oprirea temporara a productiei acestora, lucru care a afectat aproape jumatate din productia gigantului petrolier national Aramco, a anuntat sambata ministrul saudit al Energiei, citat de AFP.

Trump condamna atacul cu drone din Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, a condamnat sambata atacul cu drone impotriva a doua instalatii petroliere din Arabia Saudita, in cursul unei discutii telefonice cu printul mostenitor saudit, Mohammad bin Salman.

VIDEO Trump condamna atacul cu drone asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, in timp ce Pompeo acuza Iranul

Presedintele american, Donald Trump, a condamnat sambata atacul cu drone impotriva a doua instalatii petroliere din Arabia Saudita, in cursul unei discutii telefonice cu printul mostenitor saudit, Mohammad bin Salman, secretarul de stat american, Mike Pompeo, acuzand la randul sau Iranul, transmite AFP, citata de Agerpres.

Incendii la instalatii petroliere din Arabia Saudita, in urma unor atacuri cu drone

Doua instalatii petroliere din Arabia Saudita sunt afectate de incendii in urma unor atacuri cu drone produse sambata dimineata, informeaza presa de stat de la Riyad, citata de postul BBC News, scrie Mediafax.

Atac cu drone in Arabia Saudita. Mai multe instalatii petroliere au fost afectate

Atacul cu drone asupra a doua instalatii petroliere din Arabia Saudita a provocat oprirea temporara a productiei celor doua situri, afectand aproximativ jumatate din productia gigantului petrolier national Ar.

Productia mondiala de petrol scade cu sase la suta dupa atacul cu drone asupra instalatiilor din Arabia Saudita

Atacul cu drone asupra a doua importante instalatii petroliere ale Arabiei Saudite a perturbat serios productia in regat, provocand noi tensiuni intre SUA si Iran, pe care Mike Pompeo o acuza ca ar fi responsabila de atacul fara precedent asupra rezervelor mondiale de petrol, scrie AFP. Exploziile au redus productia globala a petrolului cu 6%.

Actiunile saudite au scazut puternic dupa atacurile cu drone impotriva industriei petrolului din Arabia Saudita

Actiunile saudite au scazut puternic, duminica, in urma atacurilor cu drone impotriva a doua unitati majore de productie a petrolului din Arabia Saudita, care au intrerupt peste jumatate din productia de titei a tarii, transmite Reuters.

VIDEO Atacuri cu drone asupra a doua instalatii petroliere importante din Arabia Saudita

Un atac cu drone a avut drept tinta cea mai mare instalatie de procesare a petrolului din Arabia Saudita si o alta statie operata de compania Aramco, sambata, a declarat ministrul de Interne al regatului, declansand un incendiu imens la un procesator vital pentru resursele energetice globale, informeaza The Guardian.

Reactia Iranulului dupa atacul cu drone din Arabia: acuzatiile lipsite de sens ale americanilor, respinse

Iranul a caracterizat duminica drept lipsite de sens acuzatiile Washingtonului cu privire la faptul ca ar fi responsabil de un atac cu drone contra instalatiilor petroliere saudite revendicate de rebelii yemeniti, potrivit AFP.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4018 seconds )