Libnet.ro
UNICEF

13:15

Una dintre cele mai inchise tari din lume isi deschide portile pentru turistii romani

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai inchise tari din lume isi deschide portile pentru turistii romani

Arabia Saudita si-a deschis vineri portile pentru turisti din intreaga lume, printre care si romani, in cadrul unui proiect ambitios de introducere a vizelor turistice online pentru 49 de tari, printre care se afla si Romania. Anuntul a fost facut de ambasadorul Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti, Excelenta Sa Abdulaziz Mohammed Al Aifan, in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Adevărul

A MURIT fata de AUR a sportului mondial! Suntem onorati ca am putut trai acest vis alaturi de tine (FOTO)

Doliu in lumea sportului. Una dintre cele mai consacrate luptatoare MMA a murit la doar 32 de ani. Katy Collins, din Arkansas, Statele Unite, a decedat la mai putin de o saptamana de cand suferise un.

Antena 3 a primit una dintre cele mai mari amenzi de la CNA din ultima perioada: Este unul dintre cele mai neplacute si grave cazuri

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a dat o amenda dura postului Antena 3, una dintre cele mai mari primite in ultima perioada, pentru faptul ca a acuzat fara probe familia unui barbat din Caracal, insinuand ca ar fi fost complice la crimele savarsite de Gheorghe Dinca.

Cazul unui barbat beat fara a consuma alcool: bacteria care ar putea explica una dintre cele mai raspandite boli ale ficatului

Cazul unui barbat din China care s-a imbatat atat de tare ca si-a pierdut cunostinta dupa o masa bogata in zaharuri a atras atentia cercetatorilor care studiaza una dintre cele mai raspandite boli ale ficatului: boala ficatului gras non-alcoolic. Acestia au descoperit tulpini de bacterii intestinale care ar provoca formele mai severe ale afectiunii, care poate progresa spre ciroza sau cancer.

Cum va arata pasajul care va traversa intersectia din Doamna Ghica, una dintre cele mai aglomerate intersectii din Bucuresti

Dupa ce initial Primaria Capitalei refuzase sa includa si o linie de tramvai pe pasajul suprateran Doamna Ghicaadministratia locala a revenit asupra deciziei si a ajuns la un compromis cu organizatiile din societatea civila una dintre cele patru benzi ale pasajului va avea utilitate mixta.

Iubirile de rasunet ale Marthei Bibescu. A fost una dintre cele mai emancipate femei din Romania secolului al XX-lea

Martha Bibescu avea doar 16 ani cand s-a casatorit cu printul George Valentin Bibescu. Ea provenea din familiile Brancoveanu, Lahovary, Mavrocordat, iar el din familia domnitoare, Bibescu.

Ar putea fi cel mai mare aeroport din lume: de ce este special noul gigant din Beijing

Chinezii au dat in folosinta unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume. Intitulata Daxing Internation Airport, creatia pare desprinsa dintr-un film SF. Traficul aerian inspre si dinspre.

Veste proasta pentru echipa nationala de handbal. Una dintre cele mai experimentate jucatoare se retrage

Desi Romania a inceput bine campania de calificare la EURO 2020, printr-o victorie in fata Ucrainei, 27-24, seara a adus o veste mai putin buna pentru handbalul din tara noastra.

FOTO Frumoasa si belgianca: Sorana Cirstea intalneste, astazi, cea mai cunoscuta lesbiana din circuitul WTA

Daca Sorana Cirstea 96 WTA) e una dintre cele mai frumoase fete din circuitul WTA, in schimb, adversara ei din finala de la Taskent e renumita in tenisul feminin dintr-un alt motiv.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Nativele din Pesti se victimizeaza si fac din asta un mijloc de a-si atinge scopul

Femeile devin adevarate scorpii atunci cand au o miza mare si au de gand sa faca orice pentru a obtine ceea ce isi doresc. Fie ca vorbim de un barbat, de succese profesionale sau pur si simplu de a.

Concedieri MASIVE. Compania din domeniul AUTO cu sase fabrici in Romania a decis inchiderea unor uzine

Concedieri masive in una dintre cele mai importante companii internationale din domeniul auto, prezenta inclusiv pe piata din Romania. Continental AG, al doilea mare producator european de componente auto si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )