Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministerul de Finante a programat imprumuturi de 5,06 miliarde de lei, in luna octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul de Finante a programat imprumuturi de 5,06 miliarde de lei, in luna octombrie

Luna aceasta ajung la scadenta obligatiuni guvernamentale in valoare de 9,3 miliarde de lei Ministerul de Finante a planificat imprumuturi din piata interna in valoare de 5,06 miliarde de lei, in luna octombrie, pentru acoperirea deficitului bugetar si rostogolirea datoriei publice. Dupa ce in luna august ritmul imprumuturilor realizate de Finante a fost mai lent, in septembrie Ministerul de Finante s-a imprumutat cu 6,2 miliarde de lei pe piata interna, cu 37% peste volumul programat. continuă pe Ziarul Bursa

IN ULTIMELE 11 LUNI MFP a acordat ajutoare de stat pentru proiecte in valoare de 1,76 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice a aprobat din luna noiembrie 2019 pan a in prezent ajutoare de stat pentru proiecte cu impact major in economie si proiecte de dezvoltare regional a cu investitii totale de peste 1. 76 miliarde de lei,in baza schemelor pe care le administreaz a. Valoarea ajutorului de stat acordat celor 21de proiecte noi dep asesc valoarea de 664 milioane lei.

FLORIN CITU: Implementarea facturii electronice va aduce 20 miliarde lei la buget, anul viitor

Ministrul Finantelor promite transparenta in privinta imprumuturilor * Obiectivul este sa ne revenim complet in 2021 si sa putem sa crestem din 2022, spune Florin Citu * Guvernul nu va mai amana termenul pentru plata obligatiilor fiscale Implementarea facturii electronice va aduce 20 de miliarde de lei 2% din PIB) la buget in 2021, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa online, Florin Citu, ministrul Finantelor. Acesta a mai spus ca de la anul plata taxelor se va putea face online. Romania este tara din UE cu cea mai mica colectare la buget raportat la dimensiunea economiei, circa 27% din PIB anul trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )