Libnet.ro
UNICEF

18:45

DE ASTAZI Patru noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie, in cadrul Programului Tezaur

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE ASTAZI Patru noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie, in cadrul Programului Tezaur

Ministerul Finantelor Publice MFP) continua programul emisiunilor titlurilor de stat pentru populatie, a anuntat, vineri, institutia. Aceasta subliniaza ca, incepand de astazi, cei interesati pot subscrie pentru patru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei, din cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, respectiv, 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile. continuă pe Ziarul Bursa

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie ncepnd de luni: 4 scadente, 4 dobnzi

Romanii pot subscrie de luni pentru patru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei din cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, respectiv, 5%, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP). Veniturile aferente sunt neimpozabile.

Noi emisiuni de titluri de stat - disponibile de luni

Romanii pot subscrie de luni, 4 martie, pentru patru noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, informeaza Ministerul Finantelor Publice printr-un comunicat remis Agerpres.

Romanii pot cumpara noi titluri de stat cu dobanzi de pana la 4,5%, de luni. Noutatea: titluri pe un an

Romanii pot subscrie de luni, 4 martie 2019, pentru patru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei din cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, respectiv, 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile.

Romanii pot cumpara de astazi titluri de stat cu dobanzi de pana la 4,5%

Romanii pot subscrie incepand de astazi, 4 martie 2019, pentru patru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei din cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, respectiv, 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )