Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantele modifica un document pentru a imprumuta mai multi bani de pe pietele externe. Ar fi nevoie din cauza anumitor scadente

Hotnews Hotnews,
 Finantele modifica un document pentru a imprumuta mai multi bani de pe pietele externe. Ar fi nevoie din cauza anumitor scadente

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute mai multi bani de pe pietele externe, iar in acest sens modifica o hotarare privind Programul-cadru de emisiuni de titluri de stat, Medium Term Notes MTN). Asta pentru a putea lua bani pana cand ajung anumite imprumuturi la scadenta. Practic, valoarea totala va putea creste de la 31 miliarde euro, la 41 miliarde euro. continuă pe Hotnews

Secretul de la Antena 1. De ce mai apare Vulpita la Acces Direct, desi postul a primit multi bani amenda

Antena 1, desi a primit o amenda usturatoare, nu a incetat sa o mai prezinte pe vedeta lor din cadrul Acces Direct. Vulpita apare cu un scop aparte acolo, nici de cum pentru controversele pe care le are cu iubitul ei Viorel. Secretul de la Antena 1. De ce mai apare Vulpita la Acces Direct? .

Avertismentul BNR pentru romanii care folosesc bani cash. Sunt cei mai periculosi!

Consilierul de strategie al guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a transmis un avertisment pentru romanii care folosesc bani cash in aceasta perioada. Avertisment BNR pentru romanii care folosesc bani cash Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat ca este prima pandemie cauzata de un .

Senatorul Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi lideri PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul negocierilor pentru candidatura la alegerile locale

Senatorul PNL Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi membri din conducerea PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul unor intalniri care vizau negocieri pentru candidatura acestuia la Primaria.

Recalcularea pensiilor in 2020. Vesti proaste pentru pensionarii care pierd bani

Persoanele pensionate dupa 2011 trebuie sa stie ca vor fi beneficiarii unei cresteri mai mici sau mai mari a pensiei, intrucat la data pensionarii, acestia au primit un indice de corectie care nu va mai exista. Iata cum se calculeaza si ce trebuie sa stie fiecare pensionar Ce trebuie sa stie toti pensionarii Pentru ca .

Andreea Mantea ameninta mai multi concurenti de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Mai multi concurenti de la Puterea Dragostei sunt pe punctul de a fi descalificati. Anuntul a fost facut de Andreea Mantea, prezentatoarea show-ul matrimonial. Vizati de descalificare sunt: Roxana, Turcu si Ella. Mantea, anunt despre descalificare Daca una dintre concurente, si anume Ella, a cerut permisiunea de a merge la doctor in tara, prezentand dovada .

Gestul Stefaniei la Asia Express l-a scos din minti pe Speak. Ce a facut cu mai multi barbati: Ne despartim

Tensiuni mari in echipa lui Speak si a Stefaniei! Cantaretul s-a enervat la culme din cauza unui gest extrem de nepotrivit din partea tinerei. Ce s-a intamplat intre cei doi si ce le-a stricat zenul amorezilor? Asia Express: Gestul Stefaniei l-a scos din minti pe Speak Tensiunile in urma probelor si a conditiilor grele se .

Solutia cu bicarbonat de sodiu pentru unghii mai puternice. Ce reteta trebuie sa folosesti

Bicarbonatul de sodiu este adesea folosit pentru tratamente corporale de slabit, pentru prevenirea unor afectiuni, dar si pentru intrebuintari casnice. Femeile care isi doresc o manichiura perfecta au o veste buna: bicarbonatul de sodiu te ajuta sa obtii unghii sanatoase, dar si pentru a avea o manichiura ingrijita. Solutia cu bicarbonat de sodiu pentru unghii .

Trafic intens la Vama Nadlac. Autoritatile spun ca e normal. Mai multi romani au refuzat sa intre in carantina fiind necesara interventia mascatilor

Sute masini stau la coada, la Vama Nadlac, pentru a intra in Romania. Potrivit publicatiei locale, Aradon. ro, mai multe persoane s-au blocat intr-un centru de carantina fiind necesara chemarea.

DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca vor reduce cheltuielile si forajele, in urma scaderii accentuate a preturilor titeiului, la cele mai scazute niveluri din ultimii trei ani, transmite Reuters, conform news. ro.

Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )