Libnet.ro
UNICEF

15:45

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii de criza pentru firmele care au dificultati de plata

Antena3 Antena3,
Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii de criza pentru firmele care au dificultati de plata

Firmele care au amanat la plata obligatiile fiscale scadente dupa data instituirii starii de urgenta, la mijlocul lunii martie, dar au dificultati de plata dupa ce expira termenul de gratie de 30 de zile de la incetarea starii de urgenta, au la dispozitie diferite mecanisme pentru firmele in dificultate. continuă pe Antena3

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii pentru romanii care nu-si pot plati ratele

Romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci ar putea gasi intelegere, iar beneficiile ajung la zeci de mii de euro pentru un consumator. Astfel, suspendarea ratelor nu este singura solutie in perioada de criza, iar negocierea cu banca in cadrul Centrului de Solutionare a Litigiilor in domeniul bancar poate avea mai multe avantaje.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dan Crivat, despre solutii de criza

Criza economica va afecta IMM-urile, astfel ca o parte dintre antreprenori vor fi nevoiti sa iasa din afacerile pe care le conduc, asta in vreme ce altii vor cauta noi oportunitati de intrare pe piata. O modalitate eficienta pentru gestionarea acestei crize economice este transferul de afaceri. Dan Crivat, broker de business a vorbit cu Daniel Apostol despre solutii de criza.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )