Libnet.ro
UNICEF

05:45

Lira turceasca, depreciere de 2% imediat dupa demiterea guvernatorului Bancii Centrale de catre presedintele Erdogan

Hotnews Hotnews,
 Lira turceasca, depreciere de 2% imediat dupa demiterea guvernatorului Bancii Centrale de catre presedintele Erdogan

Lira turceasca a inceput prost saptamana, depreciindu-se cu 2% fata de dolarul SUA, dupa ce presedintele Recep Tayyip Erdogan l-a demis pe guvernator din cauza unei dispute privind ratele dobanzii practicate de Banca Centrala, scrie Financial Times. De asemenea, randamentul obligatiunilor denominate in dolari SUA, scadente in 2029, a crescut cu 30 puncte de baza, pana la 7,28%, iar principalul indice al Bursei a scazut cu 1,5%. continuă pe Hotnews

DUPA DEMITEREA GUVERNATORULUI BANCII CENTRALE A TURCIEI: Lira turceasca se depreciaza

Lira turceasca s-a depreciat, astazi, cu 2,1% fata de dolar, dupa ce presedintele Tayyip Erdogan l-a demis, sambata, pe guvernatorul Bancii Centrale a Turciei, Murat Cetinkaya, pe fondul declinului economiei, al volatilitatii lirei turcesti si inflatiei ridicate, care au adancit diferentele de politica intre Guvern si institutia financiara, transmite Reuters.

Calaii sotilor Ceausescu au pierdut cadavrele, imediat dupa executie. Unde au fost gasite acestea

Calaii sotilor Ceausescu au pierdut cadavrele dictatorilor imediat dupa ce i-au executat. Suna aproape ca un banc, dar aceasta intamplare a fost confirmata chiar de catre cei care s-au ocupat de soarta Ceausestilor. Tot acesti calai s-au desfatat la pomana victimelor pe stadionul Steaua, unde aterizasera cu lesurile cuplului dictatorial. in 1989, o astfel de .

Un tanar de 20 de ani s-a trezit la propria inmormantare. Ce s-a intamplat imediat dupa

Un tanar de 20 de ani din India, care a fost declarat mort, s-a trezit la propria imormantare. Care a fost reactia familiei si cum s-a intamplat totul? Tanar de 20 de ani s-a trezit la propria inmormantare Mohammad Furqan, in varsta de doar 20 de ani, a fost declarat mort de catre cadrele medicale .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )