Libnet.ro
UNICEF

23:15

MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Am economisit 22 milioane euro la buget, prin imprumutul de 3 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Am economisit 22 milioane euro la buget, prin imprumutul de 3 miliarde euro

Tara noastra a imprumutat, in 21 ianuarie, 3 miliarde de euro de pe pietele internationale, prin doua emisiuni de obligatiuni cu scadente la 12 si la 30 de ani, insa la costuri mai mici decat in cazul imprumuturilor anterioare, economiile la buget realizate prin cele doua emisiuni fiind de 22 milioane de euro, a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Am incheiat 2019 cu un deficit bugetar de 4,6%

Deficitul depaseste cu 0,2 puncte procentuale tinta stabilita prin cea mai recenta rectificare bugetara, a mai aratat ministrul * in 2018, deficitului bugetar era de 2,8% din PIB Anul 2019 s-a incheiat cu un deficit bugetar de 4,6% din PIB, depasind estimarile specificate in rectificarea bugetara din luna noiembrie, a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: Vom avea probleme cu investitorii straini daca Parlamentul va interveni direct in administrarea datoriei publice

Tara noastra va avea probleme cu investitorii straini daca va fi aprobat proiectul care prevede ca Parlamentul sa intervina direct in modul de adminis-trare a datoriei publice, considera ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR: MFP nu a aprobat, inca, fuziunea dintre EximBank si Banca Romaneasca

Ministerul Finantelor Publice MFP) nu a aprobat, inca, fuziunea dintre EximBank si Banca Romaneasca, a precizat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice.

Ministrul Finantelor explica de ce nu putem adera la zona euro inaintea Bulgariei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut o serie de precizari privind aderarea Romaniei la zona euro, adaugand ca dezechilibrele macroeconomice din ultimii trei ani nu ne permit sa intram in aceasta zona mai devreme de 2024, cu un a dupa ce va fi aderat Bulgaria.

Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca trebuie sa imprumutam 87 de miliarde de lei pentru a achita datoriile ajunse la scadenta, facute de guvernele anterioare, dar si pentru a acoperi deficitul.

Ministrul Finantelor explica de ce Romania se imprumuta atat de mult

Florin Citu, ministrul Finantelor, a sustinut ca trebuie sa imprumutam 87 de miliarde de lei pentru a achita datoriile ajunse la scadenta, facute de guvernele anterioare, dar si pentru a acoperi deficitul.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunt despre banii romanilor: Veniturile, supraestimate in buget in 2019

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut declaratii despre executia bugetara pe luna decembrie si despre imprumuturi.

Cele doua autostrazi mari si late pentru care ministrul Finantelor ar gasi bani in buget. Citu: Nu putem sa ne impartim iarasi in o mie de proiecte

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii.

MINISTRUL FINANTELOR: La finalul lui 2019, Romania a avut un deficit bugetar de 4,6% din PIB

ACTUALIZARE - Barna, despre deficitul bugetar: Este inca o confirmare a faptului ca este necesara o responsabilitate in ceea ce priveste managementul acestui buget. --- Estimarile Ministerului Finantelor au fost depasite, iar tara noastra a incheiat anul trecut cu un deficit bugetar de 4,6% din PIB, a anuntat, marti, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Dispare leul romanesc. Ministrul Finantelor a facut anuntul care ne afecteaza pe toti. Ce moneda vom folosi

Planul National de adoptare a monedei euroa fost realizat sub coordonarea doamnei Prim-Ministru Vasilica Viorica Dancila, conform OUG nr. 242018 privind infiintarea, organizarea si functionarea Comisiei Nationale de fundamentare a Planului National de adoptare a monedei euro, aprobata prin Legea nr. Dispare leul romanesc Principalele obiective strategice care trebuie indeplinite pana la momentul adoptarii .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )