Libnet.ro
UNICEF

17:30

ANALIZA Consumul privat este inca in pericol

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Consumul privat este inca in pericol

Scaderea brusca a cheltuielilor consumatorilor din primul semestru al acestui an a depasit-o cu mult pe cea din timpul Marii Crize Financiare si din timpul Crizei Datoriilor din Zona Euro, iar fara o revenire semnificativa a consumului privat perspectivele de redresare economica vor ramane destul de reduse, arata o analiza realizata de Euler Hermes. continuă pe Adevărul

ANALIZA EULER HERMES: Consumul privat este inca in pericol

Consumul privat este esential in determinarea formei si vitezei de recuperare a sectorului de retail care, in urma pandemiei a avut de suferit. Scaderea brusca a cheltuielilor consumatorilor din primul semestru al acestui an a depasit-o cu mult pe cea din timpul Marii Crize Financiare si din timpul Crizei Datoriilor din Zona Euro, iar fara o revenire semnificativa a consumului privat, perspectivele de redresare economica vor ramane destul de reduse, se arata intr-o analiza a lui Euler Hermes.

VIDEO. Firea, despre centura ocolitoare a Bucurestiului: Este inca o himera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca centura ocolitoare a Bucurestiului este inca.

FIREA: Centura ocolitoare a Capitalei este, inca, o himera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca in continuare centura ocolitoare a Bucurestiului este o himera, iar constructorul turc ar sustine ca CNAIR nu i-a dat front de lucru, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )