Libnet.ro
UNICEF

10:45

Business report: Ultima fabrica de sticla din Romania si-a inchis portile. Dealerii se asteapta ca euro sa sara luni de 4,85 lei Dan Dungaciu: Dumnezeu isi ia revansa!. Salariul minim poate creste anul viitor

Hotnews Hotnews,
 Business report: Ultima fabrica de sticla din Romania si-a inchis portile. Dealerii se asteapta ca euro sa sara luni de 4,85 lei Dan Dungaciu: Dumnezeu isi ia revansa!. Salariul minim poate creste anul viitor

Ultima fabrica de sticla din Romania, care functiona la Avrig, si-a inchis portile * Dealerii se asteapta ca euro sa sara luni de 4,85 lei la cursul BNR * Orban vrea ca bugetul pe 2021 sa fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie * Sindicatul politistilor, reactie dura dupa ce ministrul Bode a dat vina pe sofer * Prim-ministrul spune ca salariul minim poate creste anul viitor * Dan Dungaciu: Dumnezeu isi ia revansa! versiunea turceasca * Inventatorul noviciok: Nu pot dormi, am un pacat pe constiinta * Singur in jurul lumii. Viata se masoara in experiente, nu in ani * Doar 13% din cresterea de criza a deficitului vine din scaderea veniturilor: restul e crestere de cheltuieli. continuă pe Hotnews

Ultima fabrica de sticla din Romania si-a inchis portile dupa 400 de ani de activitate continua. Pandemia de Covid-19 i-a fost fatala

Ultima fabrica de sticla din Romania, care functiona la Avrig, in judetul Sibiu,si-a inchis portile dupa 400 de ani de activitate continua. Principala cauza care a dus de demararea procesului.

Mama Loredanei Groza a batut un vlogger celebru din Romania! Ce i-a facut tanarului: Mi-a spart capul

Unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania a povestit cum a fost batut de mama Loredanei Groza. Acesta a recunoscut tot: Mi-a spart capul. Mama Loredanei Groza, suparata tare de unul dintre elevi in varsta de 25 de ani, Denis Petcu a avut-o ca invatatoare pe Leonida Groza, mama celebrei cantarete, si a povestit .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

S-a semnat contractul. Cand este gata autostrada din Romania

CNAIR Cmpania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat, sambata, semnarea contractului pentru proiectarea si executia tronsonului de autostrada Nusfalau- Suplacu de Barcau, conform unui comunicat remis Agerpres. Cand este gata autostrada din Romania Acest contract are o valoare de 384,1 milioane de lei, fara TVA, fiind semnat cu antreprenorul Nurol Insaat Ve .

Caz socant in MApN. Cati bani au pierdut sute de militari din Romania. Este tulburator

Romania, situata pe locul 40, dupa Belarus, in fata Malaeziei, din punct de vedere al efectivelor militare nu mai exista stagiul obligatoriu), se pare ca are mari probleme cand vine vorba de plata soldelor celor aproximativ 70,000 de soldati activi. De ce? Motivul il aflam in randurile care urmeaza. Caz socant in MApN Conform unor .

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Italia mentine obligativitatea intrarii in carantina pentru cei care vin din Romania

Italia prelungeste perioada in care toate persoanele care vin din Romania sunt obligate sa intre in .

Italia: Obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria, extinsa

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a semnat un nou decret care va intra in vigoare incepand de luni. Toate masurile de restrictie publicate in decretul din 10 august raman valabile, inclusiv obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )