Libnet.ro
UNICEF

23:16

Fitch: Cu cat va fi mai mare majorarea pensiilor, cu atat va fi mai mare provocarea de a introduce masuri de compensare

Hotnews Hotnews,
 Fitch: Cu cat va fi mai mare majorarea pensiilor, cu atat va fi mai mare provocarea de a introduce masuri de compensare

Cresterea de 14% a pensiilor, propusa de Guvernul roman incepand cu luna septembrie, ar reduce efortul privind consolidarea finantelor publice in comparatie cu cresterea bugetata anterior de 40%, spune Fitch Ratings intr-o analiza publicata pe site-ul agentiei de rating. Cu toate acestea, eventuala crestere depinde de calculele politice complexe pe fondul alegerilor in curs de desfasurare, iar o majorare consistenta a pensiilor ramane un risc pentru scenariul nostru de baza, mai spune agentia de rating. continuă pe Hotnews

Pensii 2020. Cum se schimba ratingul Romaniei, dupa majorarea pensiilor

Majorarea pensiilor si stabilitatea politica sunt importante pentru rating-ul Romaniei. Agentia Fitch Ratings avertizeaza: o marire semnificativa a pensiilor romane reprezinta un risc la adresa prognozelor fiscale de baza. Cum va influenta modul in care sunt majorate pensiile in 2020 ratingul de tara al Romaniei Fitch Ratings a precizat marti ca propunerea Guvernului Romaniei vizand .

De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Anuntul ca Leo Messi va pleca de la FC Barcelona tine capul de afis in presa sportiva din intreaga lume. Starul argentinian a anuntat deja clubul ca vrea sa plece, iar cele mai mari echipe ale lumii se intrec in oferte. Manchester City pare favorita sa semneze contractul cu Leo Messi, dar United, PSG, Inter, .

Cele mai arogante zodii. Sunt atat de increzute si superioare incat oamenii pleaca de langa ele

Astrologii au realizat topul celor mai arogante zodii. Iata de cine trebuie sa te feresti pentru a nu avea probleme! Zodii arogante. Ei sunt cei mai ingamfati nativi din zodiac Multe persoane sunt arogante, se poarta cu dispret fata de altii si nu le intereseaza deloc problemele celor din jur. Astrologii dau vina pe astre .

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa aducem gazul cat mai aproape de comunitatile locale pentru a dezvolta retele inteligente

Premierul Ludovic Orban afirma ca obiectivul Guvernului este de a extinde cat mai mult reteaua magistrala de gaz, astfel incat comunitatile locale sa poata dezvolta retele inteligente de gaz.

624 de cazuri noi de COVID-19, al doilea cel mai mare record sumbru inregistrat in Republica Moldova

624 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate pe parcursul zilei de astazi, 26 august, in Republica Moldova, acesta fiind al doilea cel mai mare anti-record fixat. Sapte oameni s-au stins din viata, bilantul deceselor asociate noului coronavirus ajungand la 967, transmite IPN.

Revolutie in Romania, mai mare decat in 1989. Previziunea crunta din acest moment

O previziune socanta baga Romania in sperieti. in tara noastra, in scurt timp, ar urma sa aiba loc o revolutie violenta cum a fost cea din 1989. Motivul este acela ca oamenii nu se mai simt in siguranta, nu au siguranta zilei de maine. Revolutie in tara noastra, mai mare decat cea din 1989. Previziunea .

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

51 de familii angajate in Primaria Iasi. Cea mai mare retea de nepotism din oras (ReporterIs)

Nepotismul a creat in Primaria Iasi problema clasica in organizatiile in care toti sunt rude: Nu te poti certa cu nimeni, ca poate fi sotul cuiva aflat mai sus in ierarhie, scrie reporteris. ro. Astfel, eficienta scade. Secretara primarului, Ioana Turta, a evoluat spectaculos pe scara sociala: e si membru CA la Ecopiata, iar din 2017 si-a angajat sotul la Servicii Publice. Cel mai mare clan este al fostei directoare de la SPI: Luminita Salceanu are nora, doi frati si o cumnata angajati in Primarie. Multi soti si sotii veniti in functii-cheie, odata cu ascensiunea lui Mihai Chirica, creeaza o secta impenetrabila, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele sale. Exemplu: Mihaela Tulica vara de-a doua si cumatra a lui Chirica), fosta gardian la poarta, a fost pusa sefa la Control Urbanism, unde s-au dat spagi cu nemiluita de catre mafia imobiliara. E si acum in functie, scriu jurnalistii de la ReporterIs.

Rares Bogdan continua ofensiva impotriva lui Orban:Cea mai mare boala a politicii romanesti ramane traseismul politic

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan s-a aratat in dezacord fata de traseismul politic si a laudat PNL Galati pentru ca nu a transferat niciun primar de la PSD. Traseismul politic este cea mai mare boala a politicii romanesti, a afirmat acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )