Libnet.ro
UNICEF

11:45

Florin Citu, despre revenirea economiei: Comisia Europeana confirma ca masurile luate de guvernul PNL sunt foarte bune (FOTO)

B1 B1,
Florin Citu, despre revenirea economiei: Comisia Europeana confirma ca masurile luate de guvernul PNL sunt foarte bune (FOTO)

Comisia Europeana CE, n. r. ) a confirmat, potrivit unui anunt facut duminica de ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, pe pagina sa de Facebook, scenariul de baza de revenire in V a economiei din Romania,. continuă pe B1

Florin Citu, despre revenirea economiei: Comisia Europeana confirma ca masurile luate de guvernul PNL sunt foarte bune (FOTO)

Comisia Europeana CE, n. r. ) a confirmat, potrivit unui anunt facut duminica de ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, pe pagina sa de Facebook, scenariul de baza de revenire in V a economiei din Romania,.

Citu: Comisia Europeana confirma revenirea in V a economiei

Comisia Europeana confirma scenariul de baza cu care lucreaza Ministerul de Finante, respectiv o revenire in V a economiei, afirma ministrul Florin Citu.

FLORIN CITU: Comisia Europeana confirma scenariul de baza cu care lucrez

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca datele prezentate de Comisia Europeana confirma scenariul pe care l-a prezentat, respectiv, revenirea rapida a economiei. Va garantez ca vom aplica cele mai bune masuri pentru a reduce semnificativ contractia economica, a transmis Citu.

Comisia Europeana confirma o revenire a economiei Romaniei, sustine ministrul Citu

Comisia Europeana confirma ca masurile luate de Guvernul Orban au determinat o repornire a economiei.

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Citu, despre Noua Casa: Putini tineri vor putea accesa programul. Avansul e destul de mare VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a dezvaluit cateva detalii din programul Noua Casa recunoscand ca putini tineri il vor putea accesa, dat fiind avansul destul de mare pe care trebuie sa il plateasca.

FLORIN CITU: Eurostat distruge propaganda mizerabila pe care o face PSD cu privire la rata inflatiei

Eurostat distruge propaganda mizerabila pe care o face PSD in aceste zile cu privire la rata inflatiei, scrie ministrul Finantelor, Florin Citu, pe pagina sa de Facebook.

Florin Citu da asigurari: Romania nu ramane fara bani anul acesta

Florin Citu da asigurari romanilor ca in 2020 Romania nu va ramane fara bani. De asemenea, ministrul Finantelor a subliniat strategia Guvernului de a lua imprumuturi pe termen lung, de pana la 30 de ani.

Florin Citu: Guvernarile PSD trebuie sa raspunda penal. Au lasat stocurile tarii la zero

Ministrul de Finante, Florin Citu, sustineca stocurile tarii sunt la zero din vina guvernarilorPSD, care ar trebui sa raspunda pentruasta. Eu am spus ca am incredere ca.

Florin Citu spune ca se va adopta Noua casa, dar da de inteles ca nu prea e pentru tineri, ca nu multi isi permit noul avans

Ministrul Finantelor a spus cateva lucruri ciudate intr-o emisiune la Digi24. Desi economistii avertizeaza ca preturile apartamentelor vor creste mult daca plafonul pentru o locuinta creste la 140. 000 euro, Florin Citu crede ca nu neaparat se va intampla asta deoarece tinerii nu ar avea bani de avans. Cu alte cuvinte, intelegem ca astfel ca nu vor putea sa acceseze creditul. Prin urmare nu ar fi cerere asa de mare care sa duca la cresterea preturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )