Libnet.ro
UNICEF

11:15

ANAF scoate la licitatie bunuri ale lui Sorin Ovidiu Vintu din Sulina, Giurgiu si Tulcea

Adevărul Adevărul,
ANAF scoate la licitatie bunuri ale lui Sorin Ovidiu Vintu din Sulina, Giurgiu si Tulcea

Procurorii au pus sechestru pe mai multe imobile din tara si pe mai multe conturi bancare, unele din strainatate, in dosarul Petromservice, in care 12 persoane, printre care Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca, au fost trimise in judecata pentru un prejudiciu de peste 80 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

ANAF scoate la licitatie bunuri sechestrate ale lui Sorin Ovidiu Vintu din Sulina, Giurgiu si Tulcea

Procurorii au pus sechestru pe mai multe imobile din tara si pe mai multe conturi bancare, unele din strainatate, in dosarul Petromservice, in care 12 persoane, printre care Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca, au fost trimise in judecata pentru un prejudiciu de peste 80 de milioane de euro.

ANAF scoate la licitatie mai multe proprietatile ale lui Sorin Ovidiu Vintu, sechestrate in dosarul FNI

ANAF a anuntat astazi ca scoate la vanzare pe data de 28 septembrie 2017 mai multe bunuri detinute de catre Imobiliare Network 2002 SA Bucuresti, debitorul fiind Sorin Ovidiu Vintu. printre acestea se afla si Complexul hotelier Lebada de.

ANAF vinde proprietatile lui Sorin Ovidiu Vintu

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) scoate la vanzare proprietatile din Delta Dunarii ale afaceristului Sorin Ovidiu Vintu, potrivit unui comunicat de presa.

Fiscul scoate la vanzare un teren si un hotel care ii apartin lui Sorin Ovidiu Vintu. Care este pretul de pornire

ANAF va scoate la vanzare un teren si un hotel din Delta Dunarii, care i-au apartinut lui Sorin Ovidiu Vintu, se precizeaza intr-un document postat pe site-ul ANAF.

Fiscul scoate la vanzare un teren si un hotel care ii apartin lui Sorin Ovidiu Vintu

ANAF va scoate la vanzare un teren si un hotel din Delta Dunarii, care i-au apartinut lui Sorin Ovidiu Vintu.

Hotelul din Delta Dunarii al lui Sorin Ovidiu Vintu, scos la vanzare de Fisc

ANAF scoate la vanzare hotelul din Delta Dunarii al lui Sorin Ovidiu Vintu, afaceristul condamnat la opt ani de inchisoare in dosarul devalizarii FNI. Unitatea hoteliera, un.

Statul da semne ca incepe sa se intareasca: ANAF scoate la vanzare hotelurile lui Vantu din Delta

In urma cu opt ani, intr-o dezbatere gazduita de RealitateaTV, mogulul Sorin Ovidiu Vantu, pe-atunci liber, puternic si bogat, ii arunca jurnalistului Catalin Tolontan istorica replica Intariti-va statul, domnilor!. Opt ani mai tarziu, Vantu este in puscarie. A adunat patru condamnari definitive, o a cincea in prima instanta si i se imputa prejudicii de aproximativ 115 milioane de euro. Si-a pierdut libertatea si puterea, nu insa si banii: pana in prezent, statul roman nu a recuperat niciun leu din ceea ce judecatorii au decis, prin hotarari definitive, ca Vantu a obtinut ilegal.

Ai stricat casa si ai facut WC. Sorin Ovidiu Vintu, atacuri dure la adresa lui Dragnea, Iohannis, Tudose si Tudorel Toader

Omul de afaceri si fostul mogul media Sorin Ovidiu Vintu revine cu o noua postare pe blogul personal in care comenteaza realitatea politica din Romania. in noul capitol scris de dupa gratii,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )