Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bunuri ale TVR de aproape 150 milioane lei, puse sub sechestru de ANAF: Printre ele, si PORTILE DE ACCES in incinta televiziunii

B1 B1,
Bunuri ale TVR de aproape 150 milioane lei, puse sub sechestru de ANAF: Printre ele, si PORTILE DE ACCES in incinta televiziunii

Mai multe bunuri ale Televiziunii Romane, in valoare totala de aproape 150 de milioane de lei, au fost puse sub sechestru de Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF,. continuă pe B1

Profit.ro: ANAF a sechestrat bunuri ale TVR de aproape 150 milioane lei, inclusiv portile Pangrati si Dorobanti

Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF a pus sechestru pe bunuri ale televiziunii publice in valoare totala de aproape 150 de milioane de lei, pentru garantarea recuperarii restantelor bugetare ale acesteia, scrie profit. ro.

Fiscul a pus sechestru pe bunuri ale TVR de aproape 150 milioane de lei

ANAF, prin Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, a pus sechestru pe bunuri ale Televiziunii Nationale de aproape 150 milioane de lei. Fiscul vrea sa se asigure, astfel, ca isi va recupera restantele pe care TVR le are de platit catre stat.

ANAF ramburseaza in februarie TVA in valoare de aproape 700 milioane de lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in luna februarie, TVA in valoare de 691,81 milioane de lei, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Prejudiciu de 3,1 milioane lei din contractul cu Rupiah. Ce alte contracte paguboase a mai derulat Primaria Slatina

Curtea de Conturi a stabilit , in urma controlului privind activitatea desfasurata in 2015 de Primaria Slatina, un prejudiciu de aproape 3,5 milioane lei, cea mai mare suma provenind din contractul de salubrizare a spatiilor verzi. Nu este, insa, singurul contract pagubos.

Guvernul a aprobat garantiile de 50 milioane lei pentru programul Prima Masina

Executivul a aprobat ieri, prin Hotarare de Guvern HG), plafonul de garantii acordat pentru programul guvernamental Prima Masina, de 50 milioane lei, din diferenta neutilizata din plafonul alocat pentru anul 2016, acesta scazand la jumatate in acest an fata de anul trecut, cand a fost 100 milioane lei.

BRD a obtinut un profit la nivel de grup de 763 milioane lei, in crestere cu 63%

Grupul BRD-Groupe Societe Generale a realizat anul trecut un profit net de 763 milioane lei, in crestere cu 63,4% fata de anul anterior, in conditiile in care banca a redus costurile, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei. La nivel de banca, BRD a obtinut un profit net de 728,3 milioane lei in 2016, in crestere cu 63,5% fata de 2015.

Ministerul Finantelor a luat cu imprumut inca 30 milioane lei pe sase ani

Ministerul Finantelor a vandut marti obligatiuni de stat in valoare de 30 milioane lei scadente la 19 decembrie 2022, printr-o licitatie suplimentara la cea de luni, in care a plasat titluri de 323,65 milioane lei 71,8 milioane euro), usor peste suma programata, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), conform News. ro.

Guvernul a alocat 50 milioane lei pentru continuarea programului Prima Masina

Executivul a adoptat in sedinta de ieri o hotarare prin care aloca pentru anul acesta suma de 50 milioane lei pentru continuarea programului Prima Masina, din diferenta neutilizata din plafonul alocat pentru anul 2016.

ASF a aprobat majorarea capitalului social al Euroins cu 100 milioane lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat joi ca a aprobat majorarea capitalului social al firmei de asigurare Euroins Romania, aflata in redresare financiara, cu 100 milioane lei.

Guvernul mareste cu 175,5 milioane lei garantiile pentru Prima Casa in 2017

Guvernul a anuntat, ieri, ca mareste cu 175,5 milioane lei plafonul garantiilor acordate pentru programul Prima Casa, suma ramasa neutilizata din plafonul de 2,94 miliarde de lei alocat in 2016.

ştiri din Economie

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )