Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scumpa zi din istoria ANAF: aproximativ 2 miliarde de euro ies de sub sechestru dupa ce Ministerul Finantelor a uitat sa modifice o prevedere legala picata la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Cea mai scumpa zi din istoria ANAF: aproximativ 2 miliarde de euro ies de sub sechestru dupa ce Ministerul Finantelor a uitat sa modifice o prevedere legala picata la Curtea Constitutionala

Masuri asiguratorii in valoare de aproximativ 10 miliarde de lei emise de Fisc in cauze aflate in cercetare penala vor fi ridicate in 6 martie din cauza ca legiuitorul - Guvernul sau Parlamentul - nu a reusit sa corecteze in timp util o prevedere legala declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala. continuă pe Hotnews

Cea mai scumpa cladire de birouri din Romania va fi inaugurata la finalul lunii

Omul de afaceri George Copos va inaugura, la sfarsitul lunii martie, cea mai scumpa cladire de birouri din tara noastra, Ana Tower.

Cand va fi inaugurata cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, detinuta de George Copos. Primii chiriasi

Omul de afaceri George Copos va inaugura la sfarsitul lunii martie cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, Ana Tower, au declarat surse din piata pentru News. ro.

Cea mai scumpa zi din istoria ANAF: 2 mld de euro ies de sub sechestru

Cea mai scumpa zi din istoria ANAF: 2 mld de euro ies de sub sechestru.

VIDEO 43 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai puternic din istoria recenta a Romaniei. Raed Arafat: Pe partea de prevenire, nu am avansat mult pentru ca prevenire inseamna consolidarea cladirilor

Astazi se implinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din istoria recenta a Romaniei, care a lasat in urma peste 1. 500 de morti, 11. 000 de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite sau avariate. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca cea mai mare problema o reprezinta in continuare starea imobilelor: Pentru cladirile vechi care sunt cu risc seismic si despre care continuam sa spunem ca trebuie sa fie consolidate sau chiar demolate si inlocuite, aici pot sa spun ca evolutia este lenta si nu este numai vorba de Bucuresti.

Comme des Garcons, cea mai ciudata prezentare de la Paris Fashion Week?

Prezentarea celebrului brand de nisa Comme des Garcons a fost catalogata drept cea mai ciudata din cadrul Paris Fashion Week 2020! Iata de ce! .

Apelul conducerii R. Moldova: Evenimentele tragice din 1992 cea mai trista fila din istorie

Evenimentele tragice din 1992, relative la conflictul transnistrean, au constituit cea mai obscura si trista fila din istoria moderna a tarii. Consecintele acelor confruntari armate se mai fac inca resimtite in societatea moldoveneasca, avand un impact vizibil asupra vietii politice si socioeconomice a intregii tari.

Canada si blocada - De ce transportul feroviar din a doua cea mai intinsa tara a lumii a fost paralizat aproape trei saptamani

Canada are a cincea cea mai intinsa retea feroviara a lumii si in aproape toata luna februarie transportul de marfa si de calatori a fost paralizat pe o buna parte din retea din cauza protestelor impotriva unui proiect energetic. Lucrurile nu s-au rezolvat inca, iar companiile feroviare au trimis oameni in somaj. in articol puteti citi despre legatura dintre cai ferate si resurse, despre un moment esential din istoria Canadei si despre un prezent complicat in care echilibrul este greu de mentinut.

Descoperire uimitoare: cea mai intensa explozie din spatiu de la Big Bang

Astronomii au descoperit recent cea mai intensa explozie observata in spatiul cosmic din ultimii 13,8 miliarde de ani, de la Big Bang. Cercetatorii sunt de parere ca emisia uriasa de energie.

Dacia anunta primul model electric din istoria marcii

Brandul romanesc Dacia a anuntat, marti, Dacia Spring, primul model electric din istoria marcii, cu o autonomie estimata la 200 km.

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )