Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE Firma Tel Drum si-a cerut insolventa

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Firma Tel Drum si-a cerut insolventa

Firma Tel Drum SA isi cere insolventa in instanta, printr-un dosar depus pe 17 ianuarie la Tribunalul Teleorman, conform datelor ce apar pe portalul instantelor de judecata. Conform portal. just. ro, magistratii au stabilit ca prim termen de judecata data de 29 ianuarie. Amintim ca Tel Drum este urmarita penal de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, asupra tuturor bunurilor si conturilor societatii fiind instituit sechestru de peste 32 de milioane de lei. UPDATE: Luarea masurilor asiguratorii a pus societatea in imposibilitatea de a-si onora obligatiile contractuale si platile, a declarat avocatul companiei Tel Drum, pentru Profit. ro, confirmand ca este ceruta insolventa firmei. continuă pe Hotnews

UPDATE Firma Tel Drum si-a cerut insolventa

Firma Tel Drum SA isi cere insolventa in instanta, printr-un dosar depus pe 17 ianuarie la Tribunalul Teleorman, conform datelor ce apar pe portalul instantelor de judecata. Conform portal. just. ro, magistratii au stabilit ca prim termen de judecata data de 29 ianuarie. Amintim ca Tel Drum este urmarita penal de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, asupra tuturor bunurilor si conturilor societatii fiind instituit sechestru de peste 32 de milioane de lei. UPDATE: Luarea masurilor asiguratorii a pus societatea in imposibilitatea de a-si onora obligatiile contractuale si platile, a declarat avocatul companiei Tel Drum, pentru Profit. ro, confirmand ca este ceruta insolventa firmei.

Compania Tel Drum a cerut intrarea in faliment. Cand se pronunta judecatorii (VIDEO)

Istoria companiei Tel Drum, cea aflata la baza ultimelor problemele penale ale liderul PSD Liviu Dragnea, este aproape de final. Aceasta a cerut intrarea in procedura de faliment, iar magistratii au dat deja un.

Tel Drum si-a cerut insolventa, falimentul fiind materia care face obiectul cererii

Firma Tel Drum si-a cerut insolventa, avocatul firmei precizand pentru ca falimentul este materia care face obiectul cererii. Dosarul a fost inregistrat in 17 ianuarie, la Tribunalul Teleorman, in aceeasi zi in care DNA a extins urmarirea penala in cazul Tel Drum, in dosarul in care este cercetat si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Tel Drum si-a cerut insolventa. Cererea, depusa in aceeasi zi in care DNA a anuntat extinderea urmaririi penale

Firma Tel Drum SA si-a cerut insolventa in instanta, printr-o cerere depusa in data de 17 ianuarie la Tribunalul Teleorman, potrivit portalului instantelor de judecata. Coincidenta sau nu, in aceeasi zi procurorii DNA au anuntat extinderea urmaririi penale.

Compania Tel Drum din Teleorman a depus cerere de intrare in faliment

Compania Tel Drum Alexandria a inaintat documentatia pentru deschiderea procedurii de faliment, un d.

Compania Tel Drum a depus cerere de intrare in faliment

Compania Tel Drum Alexandria a inaintat documentatia pentru deschiderea procedurii de faliment, un d.

Tel Drum cere intrarea in faliment

Un dosar in care societatea Tel Drum cere intrarea in faliment a fost inregistrat la Tribunalul Teleorman, primul termen fiind stabilit pentru data de 29 ianuarie, conform informatiilor publicate pe po.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )