Libnet.ro
UNICEF

14:15

Catalin Dumitru, vicepresedinte KMG International: Din cauza sechestrului trebuie sa oprim activitatea Oilfield Solutions, compania de upstream

Adevărul Adevărul,
Catalin Dumitru, vicepresedinte KMG International: Din cauza sechestrului trebuie sa oprim activitatea Oilfield Solutions, compania de upstream

Sechestrul impus de catre procurori asupra rafinariei Petromidia nu afecteaza operatiunile curente, insa este afectata activitatea companiei Oilfield Businees Solutions, care se ocupa de activitatile de explorare si extractie, iar grupul KMG International este fortat sa sisteze activitatea in domeniul upstream, a declarat Catalin Dumitru, vicepresedinte al grupului, intr-un interviu pentru Agerpres. ro. continuă pe Adevărul

Turcia: Aeroportul international din Istanbul a fost redeschis

Aeroportul Ataturk din Istanbul a fost redeschis, sambata dupa-amiaza, informeaza site-ul Ynetnews. com. Asta dupa ce sute de zboruri fusesera anulate din cauza tentativei de lovitura de stat din Turcia.

Accident in lant pe DN 1B din cauza fumului de la un incendiu de vegetatie

Un accident in lant in care au fost implicate un TIR, trei masini si o autoutilitara a avut loc luni dupa-amiaza, pe DN 1B, in zona localitatii Loloiasca, evenimentul petrecandu-se din cauza fumului dens provocat de un incendiu de vegetatie uscata, transmite Agerpres.

Turcia a dat afara 8.000 de politisti, din cauza unor presupuse legaturi cu lovitura de stat

Turcia a dat afara 8. 000 de politisti din toata tara, inclusiv din Istanbul si din capitala Ankara din cauza presupuselor legaturi cu lovitura de stat esuata de vineri, a declarat Reuters un oficial de rang inalt din sectorul securitatii.

Traficul rutier a fost oprit pe Autostrada Bucuresti-Pitesti din cauza unui incendiu de vegetatie, izbucnit la kilometru 53 (VIDEO)

Traficul rutier a fost oprit duminica pe autostrada Bucuresti-Pitesti, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit la kilometrul 53. intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV,.

Trafic blocat pe autostrada A1 din cauza unui incendiu de vegetatie uscata

Traficul rutier este blocat, duminica, pe Autostrada A1, pe sensul dintre Bucuresti si Pitesti, din cauza unui incendiu de vegetatie uscata, care face ca vizibilitatea sa fie redusa aproape la zero la kilometrului 53 al autostrazii, politistii luand in calcul si blocarea sensului dinspre Pitesti catre Bucuresti, anunta News. ro.

Trafic deviat pe autostrada A1, din cauza unui incendiu. Este posibila oprirea circulatiei

Traficul rutier a fost deviat duminica pe autostrada Bucuresti-Pitesti, pe sensul de mers spre Capitala, de la kilometrul 70, din cauza unui incendiu de vegetatie izbucnit la kilometrul 53, existand pericol.

Cei doi pacienti de la Spitalul de Arsi, pe ranile carora s-au dezvoltat larve, au murit din cauza infectiilor intraspitalicesti

Cei doi pacienti de la Spitalul de Arsi din Capitala pe ale caror rani au fost gasite larve de muste au murit din cauza infectiilor intraspitalicesti, potrivit jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, care au.

Panica in Masivul Retezat! 50 de turisti au ramas blocati din cauza alunecarilor de teren

Clipe de groaza pentru 50 de turisti, care au ramas blocati in diferite puncte ale Masivului Retezat din cauza alunecarilor de teren care au condus la ruperea unor poduri si la alunecari de teren pe Drumul Judetean 685, care face legatura intre localitatea Rau de Mori si zona montana.

Federatia Internationala de Canoe a decis: Echipa Romaniei, suspendata un an din cauza cazurilor de dopaj - Fara drept de participare la JO de la Rio

Federatia Internationala de Canoe ICF) a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a suspendat cu efect imediat pentru un an din toate competitiile, inclusiv Jocurile Olimpice, echipa Romaniei din cauza dopajului sistematic, informeaza News. ro.

Kaiac-canoe: Romania, suspendata din cauza cazurilor de dopaj, nu participa la Jocurile Olimpice

Federatia Romana de Kaiac-Canoe FRKC) a fost suspendata de Federatia Internationala pe o perioada de un an din competitii, din cauza numeroaselor cazuri de dopaj, si va rata astfel participarea la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )