Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lukoil ameninta cu inchiderea rafinariei din Romania, dupa sechestrul pus de procurorii DNA

Hotnews Hotnews,
 Lukoil ameninta cu inchiderea rafinariei din Romania, dupa sechestrul pus de procurorii DNA

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a afirmat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite agentia TASS, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Lukoil avertizeaza cu inchiderea rafinariei din Romania

Grupul rus Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele companiei petroliere ruse, Thomas Mueller, la o conferinta de presa, transmite TASS.

Presedintele Lukoil a solicitat audienta la Cotroceni, dupa sechestrul record dispus de DNA. Iohannis nu are voie sa ofere astfel de audiente

Compania Lukoil a solicitat o audienta la presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care, saptamana trecuta, pe conturile filialei de la Ploiesti s-a pus un sechestru asigurator de peste doua miliarde de euro.

Lukoil avertizeaza ca ar putea inchide rafinaria din Romania

Lukoil nu intentioneaza sa-si inchida rafinaria din Romania, dar va trebui sa faca asta daca autoritatile locale impun sechestru asupra activelor si conturilor, a avertizat marti vicepresedintele.

Un japonez, ajuns intr-un sat din Bacau dupa dezastrul de la Fukushima, a luat 9,25 la proba de Limba si literatura romana, la Evaluarea Nationala. Povestea lui este impresionanta

Kevin Kashiwazaky, un japonez ajuns rezident in Romania dupa dezastrul de la Fukushima din martie 2011, a obtinut nota 9,25 la Evaluarea Nationala, la proba de Limba si Literatura Romana. Mai mult, el a.

Adversarele jucatoarelor din Romania la turneul WTA de la Bucuresti

Sambata dupa-amiaza a avut loc la Arenele BNR tragerea la sorti a tabloului principal de concurs pentru BRD Bucharest Open. La conferinta de presa care a precedat evenimentul au fost prezente si trei dintre cele sase jucatoare din Romania acceptate direct pe tabloul de 32 de pozitii.

Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din Romania pe 17 iulie [VIDEO]

Nu ca ne-am lauda, dar clipul asta cu Ant-Man nu-l veti mai vedea in alta parte. Premiera e pe 17 iulie si tot atunci veti putea citi si un review al filmului. http://playtech. ro/?p=229208 Posted by playtech. ro on Saturday, July 11, 2015 Etapa urmatoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima datape marele ecran un membru-fondator [] Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din Romania pe 17 iulie [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Seful Cultului Musulman din Romania: Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh, sa reinfiintam comisia de avizare a lacaselor de cult

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Murat Iusuf, a declarat ca au inceput demersurile pentru reinfiintarea comisiei de avizare a lacaselor de cult. Am hotarat, impreuna cu Prea Fericitul Patriarh,.

De unde vin cei mai buni pepeni din Romania VIDEO

Sudul si vestul se bat pentru pepeni. in comuna Tinca, din Bihor, sunt lubenite atat de dulci, incat toata lumea le compara cu cele de Dabuleni, din Oltenia. Ar fi chiar mai bune, spun multi, scrie.

Satenii unui sat din Romania, terorizati de diavol

Credintele stramosesti in fortele binelui sau raului sunt alimentate uneori de fenomene inexplicabile. In Romania exista relatari ale aparitiei unor demoni, cazuri in care martorii spun ca a fost vorba chiar de.

INS: O familie din Romania cheltuie lunar 15 la suta din buget pe carburanti

O familie de romani lasa lunar 15% din venituri in benzinarii, potrivit ultimelor date publicate de Institutul National de Statistica INS), informeaza B1 TV. Cei mai multi bani ii dau locuitorii Capitalei si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )