Libnet.ro
UNICEF

20:45

Nuclearelectrica scapa de sechestrul pus din cauza fratilor Micula

Adevărul Adevărul,
Nuclearelectrica scapa de sechestrul pus din cauza fratilor Micula

Dupa Conpet, si Nuclearelectrica anunta, la doar cateva zile distanta, ca a scapat de un sechestru impus din cauza unui proces intre statul roman si fratii Micula. continuă pe Adevărul

DUPA CE S-AU PLATIT 912 MILIOANE LEI CATRE FRATII MICULA Conpet scapa de sechestrul pus pe actiunile Statului

Conpet Ploiesti COTE) scapa de sechestrul pus de fratii Micula asupra pachetului de 58,72% detinut de Statul Roman la transportatorul de petrol si gaze, se arata intr-un raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finele saptamanii trecute.

Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa

In dimineata de marti au fost inchise noua unitati de invatamant din Capitala, din cauza gripei. Situatia este una confirmata de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti care a anuntat suspendarea orelor de curs, pentru scolile si gradinitele din cateva sectoare din Bucuresti. Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa .

Panica la bordul unui avion Ryanair. Aeronava s-a intors pe Otopeni din cauza unui presupus fum degajat: Murim aici, bai!(VIDEO)

Un incident s-a produs marti, in timpul unei curse aeriene operata de Ryanair, pe ruta Bucuresti-Londra, din cauza unor posibile degajari de fum in aeronava.

Panica la bordul unui avion Ryanair. Aeronava s-a intors pe Otopeni din cauza fumului degajat si a survolat o ora Bucurestiul: Murim aici, bai!(VIDEO)

Un incident s-a produs marti, in timpul unei curse aeriene operata de Ryanair, pe ruta Bucuresti-Londra, din cauza unor posibile degajari de fum in interior. Aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, imediat ce s-a ridicat de la sol si a survolat o ora Bucurestiul, ca sa-si consume din combustibil, inainte de aterizare.

Panica la bordul unui avion Ryanair. Aeronava s-a intors pe Otopeni din cauza unor degajari de fum si a survolat o ora Bucurestiul: Murim aici, bai!(VIDEO)

Un incident s-a produs marti, in timpul unei curse aeriene operata de Ryanair, pe ruta Bucuresti-Londra, din cauza unor posibile degajari de fum in interior. Aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, imediat ce s-a ridicat de la sol si a survolat o ora Bucurestiul, ca sa-si consume din combustibil, inainte de aterizare.

Andra l-a dat de gol pe Catalin Maruta. David are aceasta problema din cauza lui tati!

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. Recent, artista a facut dezvaluiri despre ceea ce se intampla in familia sa. Se pare ca ea si sotul ei dorm separat, iar motivul vi-l vom dezvalui in cele ce urmeaza. Andra l-a dat de gol pe Catalin Maruta Andra si .

Conpet scapa de sechestru, dupa ce statul a platit o datorie catre fratii Micula

Conpet Ploiesti a scapat de sechestrul pus de fratii Micula asupra unui pachet de actiuni detinute de stat la companie, dupa ce Ministerul Finantelor a platit o datorie catre cei doi, arata un anunt publicat pe Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Caz revoltator! Bebelus mort din cauza inconstientei parintilor. Mama a recunoscut ca a baut alcool inainte de nastere

Un bebelus si-a pierdut viata intr-un spital din Varsovia, avand o alcoolemie de peste 3,2 miligrame la milimetru de sange.

Primele proteste din cauza eliminarii pensiilor de serviciu pentru magistrati: Judecatorii Curtii de Apel si Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea pe termen nelimitat Aceeasi decizie, luata de mai multe instante din tara - UPDATE

Magistratii Tribunalului Bucuresti si ai Curtii de Apel Bucuresti au decis marti in adunarile generale sa isi suspende activitatea pe perioada nedeterminata, incepand de miercuri, nemultumiti de abrogarea pensiilor de serviciu. Aceeasi decizie a fost luata si de catre judecatorii mai multor curti de apel din tara. Si inspectorii judiciari s-au intrunit in adunare generala, opinia adoptata fiind ca eliminarea pensiilor speciale este neconstitutionala si incalca principiile independentei si inamovibilitatii judecatorilor.

Mai multe persoane evacuate dintr-un bloc din Ialomita, din cauza unui incendiu. Totul a pornit de la o butelie

Un numar de 16 persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Fetesti, judetul Ialomita, din cauza unui incendiu ce a izbucnit la o garsoniera, transmite news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )