Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul schimba din nou actionariatul Transelectrica si Transgaz, Ministerul Economiei este noul administrator. Cele doua au tot fost plimbate in ultimii ani

Adevărul Adevărul,
Guvernul schimba din nou actionariatul Transelectrica si Transgaz, Ministerul Economiei este noul administrator. Cele doua au tot fost plimbate in ultimii ani

Ministerul Economiei va prelua din nou Transelectrica si Transgaz, doua dintre cele mai valoroase companii energetice detinute de catre statul roman, dupa ce structura de actionariat a acestora a fost schimbata de mai multe ori in ultimii ani, cele doua trecand, succesiv, pe la Ministerul Finantelor si Secretariatul General al Guvernului SGG). continuă pe Adevărul

Guvernul schimba din nou actionariatul Transelectrica si Transgaz. Economia este noul administrator

Structura de actionariat a companiilor Transelectrica TEL) si Transgaz TGN) a fost din nou schimbata de catre Guvern, prin transferul acestora din administrarea Secretariatului General al Guvernului in cea a Ministerului Economiei, au declarat.

A uitat de infidelitate! Abbey Clancy, din nou insarcinata

Problemele s-au rezolvat in cuplul Abbey Clancy - Peter Crouch si infidelitatea iertata. Si asta pentru ca frumoasa de 28 de ani este din nou insarcinata.

Erdogan socheaza din nou: UE sa vina in Turcia, sa ia lectii de democratie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a lansat miercuri un nou atac la adresa Uniunii Europene, dupa ce oficialii blocului comunitar au denuntat raidurile politiei impotriva presei anti-prezidentiale.

CNADNR, din nou in subordinea Ministerului Transporturilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania se intoarce in subordinea Ministerului Transporturilor, a anuntat seful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Alexandru Nastase. CNADNR de afla pana acum in subordinea acestei institutii.

Steaua il poate pierde din nou pe Capitan. Anuntul facut dupa meciul cu Iasiul

Mijlocasul Stelei, Alexandru Bourceanu, fost capitan al echipei, a declarat, la finalul partidei cu CSMS Iasi, din sferturile Cupei Ligii, ca nu stie daca va mai continua la clubul din Ghencea.

Dick Cheney, fost vicepresedinte al SUA, despre tehnicile de interogare CIA: Le-as aplica din nou imediat

Fostul vicepresedinte american Dick Cheney a continuat duminica sa apere tacticile dure de interogare CIA folosite dupa atacurile din 11 septembrie 2001, spunand clar ca ar aplica aceleasi tactici imediat.

FOTOGALERIE - Balerinii Alina Cojocaru si Johan Kobborg danseaza din nou impreuna in premiera La fille mal gardee

Unul dintre cele mai indragite titluri din repertoriul clasic de balet revine la Opera Nationala Bucuresti incepand cu data de 13 decembrie 2014, fiind vorba de prima productie noua din stagiunea de balet 2014-2015 a institutiei. La fille mal gardee sau Precautiuni inutile, balet in doua acte si trei scene de Ferdinand Herold si John Lanchbery, este prezentat pentru prima data in Romania intr-o interpretare coregrafica ce poarta semnatura unui nume de referinta in baletul mondial, Sir Frederick Ashton. Spectacolul a facut istorie in intreaga lume datorita subiectului sau simplu si accesibil, dar mai ales pentru posibilitatile multiple de a fi transpus in dans. Construita intr-o nota umoristica aparte si bazata pe conflictul a doua tipuri de personaje, productia prezinta in pasi de dans povestea unei tinere fete indragostite care scapa de sub supravegherea mamei sale, care doreste sa o casatoreasca fortat cu un personaj grotesc, dar bogat, si reuseste de fiecare data sa ajunga in bratele iubitului sau.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )