Libnet.ro
UNICEF

12:30

SECRETELE celei mai VANATE case din Romania: Proprietarul a dormit 40 de ani in baie, iar Ceausescu a vrut sa-i coasa gura... Cum arata acum imobilul si cine a reusit sa-l cumpere!

B1 B1,
SECRETELE celei mai VANATE case din Romania: Proprietarul a dormit 40 de ani in baie, iar Ceausescu a vrut sa-i coasa gura... Cum arata acum imobilul si cine a reusit sa-l cumpere!

Intr-o zona in care o gura de aer costa intre 50 si 75 de euro, in spatele unui gard paraginit, in mijlocul unei curti de peste 3. 000 de metri patrati, un palat impunator se lupta cu uitarea. Este Casa. continuă pe B1

Bomba mondena a explodat: Andreea Esca, iubita uneia dintre cele mai cunoscute vedete din Romania!

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Esca, insa putini sunt cei care stiu ca celebra prezentatoare tv a avut o relatie din fiul unui actor celebru din Romania. Vedeta nu s-a ferit sa vorbeasca despre marea ei .

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara

Inundatiile au facut ravagii in mai multe zone din tara. in Teleorman, o ploaie de doar cateva minute a inundat zeci de case, iar in Bistrita-Nasaud, un drum national a fost blocat din cauza aluviunilor.

Ele sunt vedetele din Romania dependente de sport

Cand esti persoana publica, fiecare cuta sau rotunjime si fiecare gram de grasime in plus este intens comentat. De aceea, vedetele noastre acorda o mare graija felului cum arata si isi gasesc mereu timp pentru a face sport.

Cod galben de ploi si grindina n Capitala si mai multe judete din tara / Cod portocaliu n Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis marti Cod galben de grindina de dimensiuni mici, averse, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice in Capitala si mai multe judete din tara. De asemenea, in Tulcea si Constanta este avertizare de Cod portocaliu.

Cel mai profitabil Bookfest din istorie. Zeci de mii de oameni au trecut pragul targului de carte

A fost cel mai mare Bookfest din istorie! Editurile au incheiat una dintre cele mai profitabile editii ale targului de carte. in total, zeci de mii de oameni au trecut pragul targului si au fost expuse aproape un.

Care sunt cele mai folosite cuvinte din limba romana. Sigur nu stiai asta!

Exista cuvinte pe care le folosesc toti romanii, indiferent de vocabular, de studii sau de mediul in care traieste. Ei bine, cele mai utilizate cuvinte din limba noastra sunt prepozitiile precum pe,.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR, cel mai mare nivel din anul 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,85%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit BNR. Totodata, indicele Robor la.

PRIMA REACTIE a Loredanei Groza dupa ce a aflat ca NU MAI FACE PARTE din juriul de la VOCEA ROMANIEI. Bomba! Cu cine a fost iNLOCUITA

Imediat cum a aflat ca nu va mai face parte din juriul de la Vocea Romaniei, indragita artista a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Loredana a facut un show impresionant la.

Microsoft a depasit, dupa multi ani, proprietarul Google, in topul celor mai valoroase companii din lume. Doar o intamplare sau strategie de business?

Microsoft a depasit recent, din punct de vedere al capitalizarii de piata, compania rivala Alphabet, proprietarul Google, si a urcat pe locul trei in lume la acest capitol, in urma Apple si Amazon. Astfel, valoarea de piata a Microsoft a ajuns la 760.

TIFF 2018, in cifre si recorduri. Peste 135.000 de participanti la cel mai mare festival din Romania dedicat filmului

Organizatorii au anuntat ca editia viitoare a TIFF va avea loc anul viitor, in perioada 31 mai - 9 iunie, la Cluj.

ştiri din Economie

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )