Libnet.ro
UNICEF

01:05

30 aprilie 2019, zi libera pentru salariatii din sectorul public

Hotnews Hotnews,
 30 aprilie 2019, zi libera pentru salariatii din sectorul public

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul bugetar, potrivit unei hotarari aprobate vineri, avand in vedere ca miercuri, 1 mai, este zi libera nelucratoare conform Codului Muncii, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Muncii. Aceasta zi libera vine dupa cele doua de Paste. continuă pe Hotnews

Sase zile libere, de Paste. Guvernul a stabilit ca 30 aprilie 2019 sa fie zi nelucratoare pentru salariatii din sectorul public

Guvernul a stabilit, vineri, ca data de 30 aprilie 2019 sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul bugetar, avand in vedere ca miercuri, 1 mai, este zi libera nelucratoare conform Codului Muncii.

Guvernul le mai da o zi libera bugetarilor pe 30 aprilie. Vor fi sase zile libere de Paste si 1 mai

Guvernul a stabilit ca marti, 30 aprilie 2019, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul bugetar. Decizia a fost luata intrucat luni, 29 aprilie, e liber fiind a doua zi de Paste), iar miercuri, 1 mai, e tot zi nelucratoare.

inca o zi libera pentru bugetari. Guvernul a decis prelungirea vacantei de Paste

Salariatii din sectorul bugetar vor mai avea o zi libera in vacanta de Paste, mai precis cea de 30 aprilie, potrivit unei hotarari aprobate vineri de Guvern. Decizia a fost luata in contextul in care.

Este oficial: O noua minivacanta pentru bugetari

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul bugetar, potrivit unei hotarari aprobate astazi, avand in vedere ca miercuri, 1 mai, este zi libera nelucratoare.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Berbecii se maturizeaza, Leii sunt ingrijorati de o mostenire

Cunoscutul astrolog Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 1 7 aprilie 2019. HOROSCOP BERBEC : Pe masura ce veti capata cunostinte reale si utile, punctul de vedere va fi.

HOROSCOP chinezesc pentru saptamana 1-7 aprilie 2019. Sobolanii trebuie sa fie generosi, Tigrii starnesc ingrijorari

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 1-7 APRILIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de.

HOROSCOP. Venus in Pesti 26 martie 20 aprilie 2019. Se schimba macazul in amor. Berbecii par egoisti, Gemenii sunt atrasi de persoane mai in varsta

Venus, planeta iubirii, relatiilor, frumosului, cea de-a doua planeta de la Soare si vecina noastra cu o mare influenta asupra pamantenilor, este in PESTI intre 26 martie si 20 aprilie 2019. Proaspat intrata ai.

ATP Madrid 2019: Primii zece jucatori din lume au confirmat prezenta la turneul patronat de Ion Tiriac

Turneul de tenis Mutua Madrid Open 2019 va conta pe participarea primelor zece jucatori din ierarhia actuala ATP, inclusiv pe prezenta elvetianului Roger Federer, campion in 2006, 2009 si 2012, relateaza EFE.

Traian Basescu, cap de lista pentru europarlamentare din partea PMP

Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europarlamentare. Anuntul a fost facut chiar de fostul sef al statului pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul pentru Comert din SUA

In cadrul vizitei pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii, prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, transmite Guvernul intr-un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )