Libnet.ro
UNICEF

20:15

ANALIZA BLOOMBERG Disponibilizarile din sectorul bancar global - circa 60.000, anul acesta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA BLOOMBERG Disponibilizarile din sectorul bancar global - circa 60.000, anul acesta

Majoritatea posturilor eliminate sunt in Europa Reducerile de locuri de munca anuntate de banci in acest an se indreapta spre 60. 000, iar aproape toate sunt in Europa, unde ratele dobanzilor negative si incetinirea expansiunii economice determina creditorii sa intensifice reducerile de cos-turi, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Avans in sectorul bancar din Europa

Bursele din Europa au crescut vineri, in majoritate, investitorii facand plasamente in sectorul bancar, in principal, dupa ce banca centrala americana Fed) a decis sa taie dobanda cheie.

Adriana este o mamica din sectorul 2, iar recent a transmis autoritatilor o scrisoare disperata: Sunt zeci de cazuri!

Adriana Pop este o mama din sectorul 2 al Capitalei, iar recent a transmis autoritatilor o scrisoare disperata in care semnaleaza mai multe cazuri deenteroviroza. La scoala unde invata copiii sai,.

A fost lansat Complexul Multifunctional Caraiman servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1

Complexul Multifunctional Caraiman a fost lansat oficial azi printr-un eveniment prezentat de Andreea Marin. In cadrul acestui centru pot beneficia de servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1.

ANALIZA: IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc, in care arata ca, pe fondul accentuarii blocajului financiar, a lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )