Libnet.ro
UNICEF

12:00

Banca Mondiala: Sectorul bancar din Rusia pare slab, cresterea economica este modesta

Hotnews Hotnews,
 Banca Mondiala: Sectorul bancar din Rusia pare slab, cresterea economica este modesta

Sectorul bancar din Rusia ramane relativ slab, in ciuda eforturilor recente de salvare a marilor creditori de catre banca centrala, a declarat luni Banca Mondiala conform Reuters. continuă pe Hotnews

Ford a gasit potentiali cumparatori pentru fabricile din Rusia

Compania Ford Motor este pregatita sa-si vanda fabricile inactive din Rusia si a gasit potentiali cumparatori interesati, a afirmat ieri Steven Armstrong, presedintele subsidiarei europene a producatorului auto.

Enel a vandut o termocentrala din Rusia pe 323 milioane dolari

Enel Rusia, subsidiara a celei mai mari companii de utilitati din Europa, Enel SpA, a anuntat ca board-ul sau a acceptat vanzarea termocentralei Reftinskaya GRES catre Kuzbassenergo, detinuta de Siberian Generating Company SUEK), valoarea tranzactiei fiind de aproximativ 21 de miliarde de ruble 323 milioane de dolari), trans-mite Reuters. Reftinskaya, cu o capacitate de 3,8 gigawati, este cea mai mare termocentrala detinuta in Rusia de Enel, care incearca sa o vanda din 2016, conform Agerpres.

Contraspionajul din Ucraina si cel din Republica Moldova, mobilizare puternica: Eforturi intarite de frica ingerintelor din Rusia

Regimul de contraspionaj de pe teritoriul Ucrainei si-a intarit eforturile, la intrarea in Republica Moldova, pentru contracararea cetatenilor radicali din Rusia, a anuntat Serviciul de Securitate ucrainean.

PRIVIND RENUNTAREA LA ACHIZITIA DE RACHETE DIN RUSIA: SUA impun Turciei termen limita

SUA au anuntat un termen limita pentru Turcia pana la sfarsitul lunii iulie pentru a alege intre achizitionarea de avioane militare americane si sistemul de rachete rusesc, relateaza BBC. Patrick Shanahan, Secretarul Apararii din SUA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )