Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cati bani trebuie sa pui deoparte lunar pentru a avea o pensie de 1000 euro/luna

Hotnews Hotnews,
 Cati bani trebuie sa pui deoparte lunar pentru a avea o pensie de 1000 euro/luna

Bineinteles, primul pas, in cazul in care iti doresti o pensie mai mare, este sa economisesti, daca nu ai fost parlamentar, de exemplu. Asadar, daca nu ai parte de o pensie speciala, trebuie sa iti faci un plan de economisire cat mai devreme. in functie de varsta pe care o ai, trebuie sa economisesti mai mult sau mai putin in fiecare luna. Cand vorbim de economisire, nu ne referim la strangerea banilor intr-un cont curent, ci in diverse alte instrumente, precum actiuni, aur, obligatiuni etc. Economisirea nu inseamna doar cont curent si depozite bancare, asa cum invata unele manuale de economie, mare parte dintre acestea fiind realizate chiar de sectorul bancar. Universul investitional este mare. continuă pe Hotnews

Cati bani trebuie sa pui deoparte lunar pentru a avea o pensie de 1.000 de euro pe luna

Bineinteles, primul pas, in cazul in care iti doresti o pensie mai mare, este sa economisesti, daca nu ai fost parlamentar, de exemplu. Asadar, daca nu ai parte de o pensie speciala, trebuie sa iti faci un plan de economisire cat mai devreme. in functie de varsta pe care o ai, trebuie sa economisesti mai mult sau mai putin in fiecare luna. Cand vorbim de economisire, nu ne referim la strangerea banilor intr-un cont curent, ci in diverse alte instrumente, precum actiuni, aur, obligatiuni etc. Economisirea nu inseamna doar cont curent si depozite bancare, asa cum invata unele manuale de economie, mare parte dintre acestea fiind realizate chiar de sectorul bancar. Universul investitional este mare.

Cum ajungi la o pensie de 1000 de euro. Cati bani trebuie sa economisesti in functie de varsta

Pentru o pensie cat mai consistenta, trebuie sa economisim de foarte devreme. Daca planul nostru este sa ajungem la 1000 de euro lunar, atunci trebuie sa ne facem bine calculele. O analiza publicata de Hotnews. ro arata cum putem ajunge la o pensie decenta si care ar fi pasii de urmat. Economisirea nu inseamna, insa, colectarea [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )