Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este noua sefa a Fiscului si ce avere are. Sotul colecteaza taxe la Sectorul 1, iar cumnatul este inspector antifrauda

Adevărul Adevărul,
Cine este noua sefa a Fiscului si ce avere are. Sotul colecteaza taxe la Sectorul 1, iar cumnatul este inspector antifrauda

De luni, 3 iunie, noua sefa a Fiscului este Mirela Calugareanu, reactivata in functia pe care a mai ocupat-o in perioada 18 iulie 2017-28 martie 2018. Mirela Calugareanu este, potrivit declaratiei sale de avere si membru al Consiliului de Administratie al CEC Bank. continuă pe Adevărul

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa ceMihaela Triculescu a fost demisa de la sefia institutiei. Decizia premierului Viorica Dancila privind demiterea Mihaelei Triculescu din functia de prese.

Cine este Mirela Calugareanu, noua sefa de la ANAF

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa demiterea Mihaelei Triculescu. Mirela Calugareanu a mai fost presedinte al ANAF in timpul mandatului premierului Tudose, cand acesta l-a demis pe.

Noua sefa ANAF, declaratie despre schimbarile pe care le va face la nivelul institutiei

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa ce Mihaela Triculescu a fost demisa de la sefia institutiei. Decizia premierului Viorica Dancila privind demiterea Mihaelei Triculescu din functia de.

Noua sefa ANAF vrea reducerea numarului de formulare. Sunt 600 de declaratii pe care contribuabilii trebuie sa le depuna

Noua sefa a ANAF, Mirela Calugareanu, a anuntat un plan de masuri de eficientizare a activitatii Fiscului, printre care si reducerea numarului de declaratii pe care contribuabilii trebuie sa le depuna.

Noua sefa ANAF vrea sa reduca numarul formularelor pentru persoanele juridice

Doresc sa reducem numarul de formulare si declaratii fiscale pentru persoane juridice, a declarat Mirela Calugareanu, noua sefa ANAF, intr-o conferinta de presa.

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

Omul Gabrielei Firea a starnit revolta in Spitalul Filantropia. Cine este Alexandra Dobre

Omul Gabrielei Firea, Alexandra Dobre, presedinte al Consiliului de Administratie de la Spitalul Filantropia, din Bucuresti, cam face legea in acel spital si o face prost, dupa cum spun medicii care lucreaza acolo. Cine este, de fapt, aceasta tanara care la doar 26 de ani a avut atatea pozitii de sef? Este considerata omul Gabrielei [] .

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )