Libnet.ro
UNICEF

19:17

Comisia Europeana: Noua lege a pensiilor din Romania, un pericol. Protejati Pilonul II si sectorul bancar!

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Noua lege a pensiilor din Romania, un pericol. Protejati Pilonul II si sectorul bancar!

Comisia Europeana avertizeaza ca Ordonanta 114 a afectat stabilitatea financiara din Romania si recomanda Guvernului sa protejeze Pilonul II de pensii si sectorul bancar, in contextul in care noua lege a pensiilor este un pericol pentru sustenabilitatea finantelor publice. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: Stabilitatea financiara a fost, din nou, afectata in 2018. Rectificarile s-au abatut de la regulile de interzicere a cresterii plafoanelor de deficit

Dupa mai multi ani de eforturi sustinute de consolidarea sectorului financiar, stabilitatea financiara a fost din nou afectata in 2018 de un set de initiative legislative ale Guvernului si Parlamentului, se arata intr-un raport al Comisiei Europene CE).

Avertisment de la Comisia Europeana: Romania merge impotriva curentului si deviaza puternic de la celebrul MTO. Reduceti deficitul!

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania ca in 2018 s-a abatut semnificativ de la obiectivul bugetar pe termen mediu, celebrul MTO, care prevede ca tara noastra trebuie sa reduca deficitul bugetar.

Comisia Europeana: Se exercita presiuni asupra institutiilor judiciare si a magistratilor inclusiv prin infiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Evolutiile din ultimul an au generat preocupari cu privire la statul de drept si au amplificat ingrijorarile serioase care planau deja asupra ireversibilitatii si durabilitatii progreselor inregistrate anterior de Romania in ceea ce priveste reformarea sistemului judiciar si combaterea coruptiei la nivel inalt, arata Comisia Europeana in recomandarile specifice de tara facute publice miercuri. Oficialii europeni mai spun ca masurile in curs care vizeaza modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala ar avea un impact negativ asupra eficacitatii anchetelor si proceselor penale si ar restrange, totodata, definitia infractiunii de coruptie.

Business report: Care sunt cei mai avantajati angajati din Romania; Bancile dau mai greu credite. Care este motivul; Patru licitatii pentru achizitia a 330 de autobuze si 100 de tramvaie, derulate de Primaria Capitalei

Bugetul pierde 80 de milioane de euro pe an cu scutirile de impozit pentru salariile din IT. in 2001, industria IT din Romania avea 13. 691 de angajati. Astazi are. Ce zic producatorii internationali, intrebati de standardul dublu la alimente. Un brand, acelasi produs, indiferent de tara. Comisia Europeana ia masuri pentru.

VIDEO Comisia Europeana si Guvernul transmit acelasi comunicat dupa intalnirea Dancila-Juncker-Timmermans: Oficialii europeni saluta angajamentul Guvernului roman de a nu continua reformele judiciare controversate

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si prim-vicepresedintele Frans Timmermans au salutat angajamentul Guvernului roman de a nu continua reformele judiciare controversate si de a relua imediat dialogul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru a progresa in reformele judiciare si in lupta impotriva coruptiei, a transmis Comisia Europeana, dupa intalnirea Vioricai Dancila cu oficialii europeni. Exact acelasi comunicat a fost transmis si de Guvern, dupa intalnirea de la Bruxelles.

inca o banca va pleca din Romania. Ce se intampla cu clientii ei

Sistemul bancar european simte nevoie de consolidare pentru a se bate, de la egal la egal, cu gigantii americani. Fuziunile si achizitiile sunt necesare in aceasta perioada, iar schimbarile se simt si pe piata din Romania. La nivel european, e nevoie de consolidare in sistemul bancar, iar gigantii din domeniu cauta sa se extinda. Primele [] .

ONG-urile din Romania, sabotate din nou. O propunere legislativa ar putea afecta activitatea sectorului civic

O propunere legislativa initiata de Liviu Plesoianu deputat PSD) ar putea afecta serios activitatea ONG-urilor din Romania. Reprezentantii societatii civile au reactionat imediat si le-au transmis parlamentarilor ca actul normativ restrange spatiul.

Prima licitatie de vinuri din Romania

Premiera. in data de 13 iunie va avea loc cea dintai Licitatie de Vinuri din Romania.

Scene incredibile la plecarea Papei Francisc din Romania. Iohannis, dat la o parte de aghiotantul Suveranului Pontif

Scene incredibile la plecarea Papei Francisc din Romania. Klaus Iohannis a fost dat la o parte de langa Suveranul Pontif, pe covorul rosu, intins pe Aeroportul din Sibiu. Aghiotantul Papei l-a dat la o parte pe.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )