Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un croitor neindemanatic, dar mandru de isprava din sectorul constructiilor

Hotnews Hotnews,
 Un croitor neindemanatic, dar mandru de isprava din sectorul constructiilor

Un croitor, care e si designer vestimentar, decide sa faca nou costum. Pentru a calcula masura optima, cheama un model si nu se gandeste ca oamenii sunt diferiti fizic. in cazul de fata, a luat un supraponderal. Face costumul si il pune pe piata. Realizeaza ca impactul nu este cel dorit. Singurele persoane carora li se potriveste acel costum sunt cele cu masura asemanatoare cu a modelului sau. Asa s-a intamplat si in relatia autoritati - sectorul constructiilor cu Ordonanta lacomiei 114/2018), care ar fi trebuit sa ajute domeniul. Pur si simplu, statul a fost un croitor prost. Modificarile s-au potrivit manusa doar celor cu care au discutat inainte. continuă pe Hotnews

Lista problemelor din constructii provocate de OUG 114

Un croitor, care e si designer vestimentar, decide sa faca nou costum. Pentru a calcula masura optima, cheama un model si nu se gandeste ca oamenii sunt diferiti fizic. in cazul de fata, a luat un supraponderal. Face costumul si il pune pe piata. Realizeaza ca impactul nu este cel dorit. Singurele persoane carora li se potriveste acel costum sunt cele cu masura asemanatoare cu a modelului sau. Asa s-a intamplat si in relatia autoritati - sectorul constructiilor cu Ordonanta lacomiei 114/2018), care ar fi trebuit sa ajute domeniul. Pur si simplu, statul a fost un croitor prost. Modificarile s-au potrivit manusa doar celor cu care au discutat inainte.

CONSILIUL CONCURENTEI: Inspectii inopinate la sediile unor companii din sectorul auto si societati de asigurare

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la sediile unor companii din sectorul auto si ale unor societati de asigurare, acestea fiind realizate ca urmare a extinderii investigatiei, declansate in anul 2017, pe piata serviciilor de intretinere si reparare a autovehiculelor din Romania privind o posibila intelegere anticoncurentiala, a anuntat, marti, Autoritatea de Concurenta.

Un raport oficial denunta situatia grava din sectorul feroviar francez - Un numar record de trenuri intarzie, iar calitatea serviciilor s-a degradat

In sectorul feroviar din Franta intarzierile sunt endemice, iar calitatea serviciilor s-a degradat pe toate planurile, arata un raport al autoritatii pentru calitatea serviciilor in transporturi, citat de Le Figaro, Nici ultra-rapidele TGV-uri nu sunt ferite de probleme, unu din sase intarzie si 7% sunt anulate, arata datele pe 2018. Evident ca trenurile franceze raman un etalon. mai ales daca le comparam cu ce se intampla pe la noi, unde vulnerabilitatile sistemului se vor vedea din nou in vacanta de Paste si de 1 Mai.

ştiri din Economie

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )