Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum se lupta o companie cu deficitul de personal tanar din sectorul energetic

Adevărul Adevărul,
Cum se lupta o companie cu deficitul de personal tanar din sectorul energetic

Pentru elevii primei clase in sistem dual de la Colegiul Tehnic Energetic Bucuresti, prima zi de scoala a fost marcata atat de emotii cat si de vesti nemaipomenite. Ei sunt aceia in care E-Distributie Muntenia a decis sa investeasca peste zeci de mii de euro, pentru a diminua deficitul de personal specializat in sectorul energetic. continuă pe Adevărul

Proprietarul blocului din Sectorul 5 care a ars, amendat de doua ori pentru lipsa autorizatiilor

Dezvoltatorul imobiliar care detine in proprietate blocul din Sectorul 5 al Capitalei, cel care a ars in noaptea de vineri spre sambata, a fost amendat in doua randuri de primarie pentru lipsa autorizatiilor de constructie in cazul altor imobile, potrivit reprezentantilor Primariei Sector 5, citati de Mediafax.

Mihai Sora, dupa ce un bloc din Sectorul 5 a ars: n Romnia, coruptia ucide, nenoroceste vieti

In Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii: cu sufletul, cu nervii si destinul lor cu tot, scrie pe pagina sa deFacebookfilosoful Mihai Sora dupa ce un bloc din Sectorul 5 din Capitala a ars aproape in totalitate.

Cercetarile cu privire la incendiul din sectorul 5 sunt desfasurate de Serviciul Investigatii Criminale

Cercetarile cu privire la incendiul din sectorul 5 sunt desfasurate de Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei sector 5 sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 5 sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere,.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu (surse)

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu, au declarat surse apropiate anchetei, si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie. Primarul Sectorului 5 nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, relateaza Mediafax.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie, relateaza Mediafax.

Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o locuinta si s-a extins ulterior la un bloc invecinat din sectorul 5 al Capitalei, 5 persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. La fata locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD.

Paza sporita in scolile din Sectorul 4: in fata unitatilor de invatamant se va gasi permanent o Patrula Scolara formata din agenti ai Politiei Locale (VIDEO)

Proiect unic in Romania. Elevii din Sectorul 4 al Capitalei vor incepe noul an scolar 2018-2019 in cladiri modernizate, reabilitate, dar si in deplina siguranta. Paza copiilor din unitatile de.

Unul dintre pompierii raniti in incendiul din sectorul 5 al Capitalei va fi operat

Unul dintre pompierii care a fost ranit la membrul inferior in incendiul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in sectorul 5 si care a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni va fi operat, a de.

O femeie a murit intr-un incendiu din sectorul 6 al Capitalei. Victima s-a lovit in zona capului

Politistii si procurorii efectueaza cercetari in cazul unei femei de 44 de ani, gasita moarta intr-o locuinta cuprinsa de incendiu, in sectorul 6 al Capitalei, victima prezentand leziuni la nivelul.

Dosar penal dupa incendiul din sectorul 5 al Capitalei

Dosar penal in cazul blocului care a ars din temelii, dupa ce locatarii au sustinut ca nu au acte pentru apartamente, desi locuiesc acolo de circa cinci ani. in plus, cladirea nu avea autorizatie de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )