Libnet.ro
UNICEF

22:17

Economist:Romania poate intra intr-o criza mai mare decat cea din 2008. Taxa pe harnicie nu e spre binele romanilor, e o fenta politica

Adevărul Adevărul,
Economist:Romania poate intra intr-o criza mai mare decat cea din 2008. Taxa pe harnicie nu e spre binele romanilor, e o fenta politica

Noua forma a OUG 114, care impoziteaza bancile in functie de cota de piata, stimuland sectorul atat in mod pozitiv, cat si negativ, poate duce la exagerarea creditarii, adica sa se dea foarte multi bani cu risc mare si dobanda mica, ceea ce va conduce la o criza mai mare decat cea declansata in 2008 de SUA. continuă pe Adevărul

Haosul imobiliar din Floresti, oficializat la tribunal. Cum a pierdut cea mai mare comuna din Romania disputa cu Inspectia de Stat in Constructii

Cea mai mare comuna din Romania, Floresti, are Planul Urbanistic General expirat de doi ani, conform unei hotarari a Curtii de Apel Cluj. Oficiali ai Consiliului Judetean Cluj sustin ca aceasta situatie afecteaza proiectul Spitalului Regional de Urgenta, insa reprezentantii comunei si speciali arata ca, de fapt, decizia nu are niciun efect. Specialistii consultati arata ca nu va fi cazul de anulari de autorizatii sau demolari de constructii.

Cel mai mare concurs de IT din Oradea. Programatorii vor sta inchisi 48 de ore pentru a-si pune in aplicare ideile

Cel mai mare concurs de IT din Romania se va desfasura anul acesta la Oradea in perioada 5-7 aprilie. Programatorii, impartiti pe echipe, vor avea la dispozitie 48 de ore pentru a-si dezvolta ideile si a castiga premiile puse la dispozitie de organizatori.

IOAN DENES: Bugetul pentru investitii al MAP din 2019, cel mai mare din ultimii 10 ani

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat astazi, la Babeni, in judetul Valcea, ca anul acesta suma alocata din bugetul ministerului pentru investitii se ridica la peste 500 de milioane de lei, fiind cea mai mare suma directionata in acest sens in ultimul deceniu.

Australia: Cea mai mare evacuare a populatiei din ultimii 45 de ani, din cauza unor cicloane gemene

Cicloane gemene care se apropie de Vestul Australiei si de Teritoriul de Nord au fortat cea mai mare evacuare de la Ciclonul Tracey din 1974, locuitorii care decid sa ramana fiind sfatuiti sa se adaposteasca si sa fie atenti la alertele de urgenta, informeaza The Guardian.

CNAIR: Restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, la frontiera cu Ungaria

Autoritatile maghiare restrictioneaza circulatia rutiera pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele cu masa maxima totala autorizata mai mare de 7,5 tone, in fiecare saptamana, de sambata, incepand cu ora 23:00, pana duminica la aceeasi ora.

Ministrul Economiei: Industria de aparare are in acest an un buget de 10 ori mai mare

Industria de aparare are in acest an un buget de 10 ori mai mare decat cel de anul trecut, bani cu care vor fi revitalizate fabricile romanesti de armament, care vor produce atat pentru dotarea Armatei Romane,.

Oradea a avut, in 2018, cea mai mare crestere procentuala a numarului de turisti din tara

Municipiul Oradea a avut, in anul 2018, cea mai mare crestere procentuala a numarului de turisti din tara, de 12%, fata de anul 2017, a declarat Mihai Jurca, directorul Asociatiei pentru Promovarea Turismului in Oradea si Regiune APTOR).

Cel mai mare terminal de containere din Polonia a fost cumparat pentru 1,3 miliarde dolari

Un consortiu de investitori care include si Fondul Suveran de Investitii din Polonia PFR) a ajuns la un acord pentru preluarea celui mai mare terminal de containere din portul Gdansk de la un fond gestionat de banca de investitii Macquarie din Australia, intr-o tranzactie ce depaseste cinci miliarde de zloti 1,3 miliarde dolari).

Dancila: Avem bani pentru marirea pensiilor si salariilor. Bugetul pe 2019 prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din istoria Romaniei

Exista bani pentru marirea pensiilor si salariilor in acest an, iar bugetul prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din intreaga istorie a Romaniei, a declarat premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de Guvern.

Dancila: Avem bani si pentru marirea pensiilor si salariilor. Bugetul pe 2019 prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din istoria Romaniei

Exista bani pentru marirea pensiilor si salariilor in acest an, iar bugetul prevede cea mai mare alocare de fonduri pentru sanatate din intreaga istorie a Romaniei, a declarat premierul Viorica Dancila, in deschiderea sedintei de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )