Libnet.ro
UNICEF

16:15

Noi reguli pentru inchirierea masinilor in Europa. Ce taxe se pot aplica

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru inchirierea masinilor in Europa. Ce taxe se pot aplica

Cinci lideri din sectorul inchirierilor auto au schimbat, la recomandarea Comisiei Europene si a autoritatilor de protectie a consumatorilor, modul in care prezinta preturile de inchiriere a autovehiculelor. continuă pe Adevărul

Parlamentul European a aprobat noi reguli pentru piata energiei: Contoare inteligente pentru consumatori, ajutoarele pentru centralele pe carbune vor fi eliminate treptat, noi reguli de prevenire a intreruperilor de electricitate

Parlamentul European a votat marti noi reguli pentru crearea unei piete europene a energiei electrice, in cadrul pachetului Energie curata pentru toti europenii. Sunt patru texte legate de piata europeana de electricitate, in urma intelegerii informale cu statele membre de la sfarsitul anului 2018. Pe scurt, consumatorii vor beneficia de contoare inteligente, preturi dinamice si posibilitatea de a schimba furnizorul mai repede. De asemenea, ajutorul de stat pentru centralele electrice pe combustibili fosili va fi eliminat treptat.

Metrorex cumpara noi trenuri, pentru Magistrala 5 de metrou

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5, anunta compania intr-un comunicat de presa. Dupa verificarea si validarea de catre Agentia Nationala pentru Achizitii Publice .

Apple lanseaza propriul serviciu de filme online. Noi rivali pentru Netflix si Amazon

Gigantul american Applelanseaza azipropriul serviciu de filme online, care se doreste un rival pentru Netflix. Alaturi de acesta,Apple va lansa si un serviciu similar pentru stiri. Apple a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )