Libnet.ro
UNICEF

13:45

Olguta Vasilescu il ironizeaza din nou pe Ludovic Orban: Sa dea vouchere de vacanta doar celor care au votat cu PNL

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu il ironizeaza din nou pe Ludovic Orban: Sa dea vouchere de vacanta doar celor care au votat cu PNL

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a comentat ironic declaratiile presedintelui PNL Ludovic Orban, care a spus ca nu i se pare normal ca toti angajatii din sectorul public sa primeasca vouchere de vacanta. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu, replica pentru Orban: Pai, au castigat alegerile pe mana lor! Sa o faca, zic!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a reactionat ironic, pe Facebook, dupa ce Ludovic Orban a spus ca lui nu i se pare normal ca IT-istii sa fie scutiti de plata impozitului pe venit.

Olguta Vasilescu, despre declaratia lui Orban privind renuntarea la scutire de impozit a IT-istilor: Pai, au castigat alegerile pe mana lor! Sa o faca, zic!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu comenteaza ironic pe Facebook declaratia lui Ludovic Orban conform careia nu i se pare normal ca IT-istii sa fie scutiti de plata impozitului pe venit.

OLGUTA VASILESCU: Proiectul privind votul prin corespondenta, adoptat de plenul Camerei

Comisia juridica si cea pentru administratie publica vor intocmi un raport referitor la mai multe initiative depuse in Parlament privind votul prin corespondenta, votul electronic, aceasta reglementare urmand sa fie adoptata pana la sfarsitul sesiunii de plenul Camerei Deputatilor, a declarat, luni, secretarul Camerei Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu, anunt pentru Diaspora: Un proiect privind votul prin corespondenta, adoptat pana la sfarsitul sesiunii parlamentare

Secretarul Camerei Deputatilor, Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca problema cozilor la alegeri s-ar aputea rezolva pana lasfarsitul sesiunii parlamentare. Am avut o solicitare din partea grupului.

Olguta Vasilescu: Un proiect privind votul prin corespondenta va fi adoptat de plenul Camerei pana la sfarsitul sesiunii parlamentare

Comisia juridica si cea pentru administratie publica vor intocmi un raport referitor la mai multe proiecte de lege depuse in Parlament privind votul prin corespondenta si votul electronic, iar aceasta reglementare va fi adoptata pana la sfarsitul sesiunii de catre plenul Camerei Deputatilor, adica pana la alegerile prezidentiale, a declarat, luni, secretarul Camerei, Olguta Vasilescu.

LUDOVIC ORBAN: PNL sustine initiativele de revizuire a Constitutiei

Liberalii sustin toate initiativele de revizuire a Constitutiei, orice alte initiative care sunt necesare pentru a transpune in fapt vointa exprimata la referendum si ideea de refacere a dezbaterilor publice privind legile Justitiei, a declarat, astazi, presedintele PNL, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Am adoptat de principiu textul motiunii de cenzura

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca a fost adoptat de principiu textul motiunii de cenzura, acesta urmand sa fie comunicat si partenerilor din opozitie si ca acesta este deschis propunerilor si completarilor.

PNL a decis sa depuna motiune de cenzura. Ludovic Orban: Romanii au aratat clar ca nu mai vor sa fie guvernati de aceasta Coalitie

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL a decis sa depuna motiune de cenzura. Romanii au aratat clar ca nu mai vor sa fie guvernati de aceasta Coalitie, a mai spus Orban. Ne vom adresa.

Ludovic Orban: Nu am nimic cu IT-istii, dar trebuie sa existe principiul echitatii fiscale / Pe principiul de acum, hai sa-i scutim si pe profesorii de informatica, pentru ca ii formeaza pe IT-isti

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca, atunci cand a vorbit despre impozitarea IT-istilor, a vorbit despre un principiu - cel al echitatii fiscale, considerand ca nu se pot crea privilegii pentru anumite categorii profesionale. Potrivit lui Orban, pe acelasi principiu care functioneaza acum ar trebui scutiti, de exemplu, profesorii de informatica, pentru ca ei ii formeaza pe IT-isti.

Rares Bogdan: Mergem cu Ludovic Orban ca premier, dar el e un om matur, daca nu va fi acceptat, sunt sigur ca vom gasi o solutie

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, marti, ca Ludovic Orban este cea mai buna varianta de premier, dar ca liderul liberalilor este un om matur, iar daca nu va fi acceptat, sigur se va gasi o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )