Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sergiu Oprescu (Alpha Bank): Ordonanta 114, privind taxele, cheama criza. Bancile sunt Gardienii economiei de piata

Hotnews Hotnews,
 Sergiu Oprescu (Alpha Bank): Ordonanta 114, privind taxele, cheama criza. Bancile sunt Gardienii economiei de piata

Ordonanta 114 prin care se introduc noi taxe a luat prin surprindere sectorul bancar, sustine Sergiu Oprescu, presedinte executiv Alpha Bank Romania. Potrivit acestuia, predictibilitatea si impactul lipsei de predictibilitate pe credibilitate este urias. continuă pe Hotnews

SERGIU OPRESCU (ARB): Raul produs de Ordonanta 114 pe planul credibilitatii, greu de reparat

Raul produs de Ordonanta 114 pe planul credibilitatii este foarte greu de reparat, insa pe planul stabilitatii financiare se poate gasi o solutie, astfel incat aceasta sa devina functionala.

Sergiu Oprescu (ARB): OUG 114 este, din pacate, Ordonanta care cheama criza

Ordonanta 114 cheama criza! Efectele ei sunt atat de puternice incat, fara sa se mai tina cont si de celelalte initiative legislative cu impact asupra sistemului financiar - bancar, poate declansa, de una singura, un tsunami in economia.

Ghetea (CEC Bank): Trebuie sa gasim un mijloc sa reducem cheltuielile si investitiile. Asteptam sa vedem cum va gestiona (actionarul) statul situatia

CEC Bank este o banca de drept privat cu capital de stat, spune presedintele bancii, Radu Ghetea, precizand ca este preocupat de gasirea de solutii avand in vedere efectele pe care le produce Ordonanta 114 privind taxa pe activele bancare.

ADRIAN OROS (PNL CLUJ): Ordonanta 114 isi arata acum consecintele grave

Vicepresedintele PNL, deputatul Adrian Oros, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca Ordonanta de urgenta 114/2018 isi arata efectele negative, unul dintre ele fiind imprumuturile cu dobanda mare pe care poate sa le faca statul roman.

CROMWELL EVAN GLOBAL: Ordonanta 114 avantajeaza angajatii din constructii si creste costurile angajatorilor

Ordonata 114 impacteaza direct industria constructiilor, aducand avantaje fiscale angajatiilor, insa si o crestere de costuri pentru angajatori, subliniaza compania Cromwell Evan Global, o firma ce activeaza in domeniul fiscalitatii si consultantei in afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )