Libnet.ro
UNICEF

12:15

webPR Vorbim fara masca despre sectorul bancar si medical cu Omer Tetik si Mihai Marcu

Hotnews Hotnews,
 webPR Vorbim fara masca despre sectorul bancar si medical cu Omer Tetik si Mihai Marcu

Investors Club si CFA Society Romania, organizeaza in 28 mai, ora 18:30 evenimentul Vorbim fara masca despre sectorul bancar si medical cu Omer Tetik si Mihai Marcu. Evenimentul se adreseaza investitorilor existenti si potentiali ai companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti si va fi moderat de Raluca Ganea Presedinte Investors Club si Andreea Nica, CFA Membra in Consiliului Director al Asociatiei CFA Romania. continuă pe Hotnews

Eugen Tomac (PMP), despre parlamentarii fara masca la Ora Guvernului: Arata iresponsabilitate. Ce face Ponta in Parlament, e un folclor ieftin, penibil. Oamenii au nevoie de solutii din partea politicienilor (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, i-a criticat in termeni duri pe legiuitorii care n-au purtat masca in Parlament, la Ora Guvernului. El sustine ca asemenea gesturi arata iresponsabilitate.

Oameni unii langa altii si fara masca, in Catedrala Manturii, la slujba de Sf Constantin si Elena (Video)

Zeci de credinciosi care au mers joi de dimineata la biserica, la slujba de Sfintii Constantin si Elena, au stat unii langa altii in interiorul lacasului de cult si fara sa poarte masa de protectie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )