Libnet.ro
UNICEF

10:00

26 de firme de asigurari, evaluate de ASF din cauza concentrarii pe piata RCA

Adevărul Adevărul,
26 de firme de asigurari, evaluate de ASF din cauza concentrarii pe piata RCA

26 de firme de asigurare si reasigurare din Romania vor fi evaluate in acest an in cadrul unui exercitiu demarat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), menit sa descopere in profunzime riscurile si vulnerabilitatile sectorului asigurarilor, scrie Hotnews. continuă pe Adevărul

ASF incepe evaluarea a 26 de firme de asigurari din Romania. Printre motive: Gradul ridicat de concentrare din piata si dependenta de RCA

26 de firme de asigurare si reasigurare din Romania vor fi evaluate in acest an in cadrul unui exercitiu demarat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), menit sa descopere in profunzime riscurile si vulnerabilitatile sectorului asigurarilor. in acest sens, ASF a demarat recent o licitatie pentru achizitia serviciilor unui consultant care va coordona si consilia auditorii independenti care vor efectua evaluarea activelor si pasivelor pe piata asigurarilor din Romania. Vezi in articol detalii despre valoarea contractului si motivele care au dus la aceasta noua evaluare in asigurari.

Artista Elena Padure, clipe grele din cauza covid-19. A stat 2 saptamani in spital: Nu puteam face nimic

Elena Padure, interpreta de muzica populara, a avut coronavirus, motiv pentru care a stat doua saptamani internata la Brasov. S-a infectat la Suceava, acolo unde a fost ca sa filmeze patru videoclipuri. Artista Elena Padure, clipe grele din cauza covid-19. A stat 2 saptamani in spital Artista prezenta dureri de cap, stari de oboseala, dar .

Serban Huidu, scandal in avion din cauza unui pasager: Stiu, am omorat 3 oameni. Ce replica acida a primit

Serban Huidu a avut parte de un scandal de proportii in avion. Motivul? Un pasager nu purta corect masca de protectie. Astfel, prezentatorul de televiziune a izbucnit la intoarcerea sa din Grecia. Serban Huidu, scandal in avion din cauza unui pasager Se pare ca ghinioanele se tin lant de omul de televiziune, Serban Huidu. in .

Si-au inchis granitele pentru turisti din cauza COVID-19. Destinatia de vacanta unde nu mai poti merge, de azi inainte

Inca o insula ramane inchisa pentru turistii straini, pentru tot restul anului, din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. Mai multe detalii despre situatia critica din Indonezia, in acest articol. Insula denumita Dimineata lumii, inchisa pentru turisti Insula Bali din Indonezia si-a inshis portile pentru turistii straini pentru tot restul anului din .

Dezastru la Marea Neagra. Zeci de morti si pagube fara precedent din cauza inundatiilor

O ploaie puternica a lovit provincia Giresun din Turcia, localizata pe coasta Marii Negre, si a provocat o inundatie fulgeratoare peste noapte. FOTO si VIDEO. Bilant: morti si pagube. Dezastrul dintr-o provincie a Turciei de pe coasta Marii Negre: zeci de morti si pagube din cauza inundatiilor Ploile torentiale au lovit puternic provincia Giresun din .

Gabriel, ex-solist al trupei Boombastic, in doliu! A murit din cauza covid-19: Nenorocitilor

Gabriel Lautaru traieste un cosmar dupa ce o persoana draga lui a murit recent. Din pacate, virusul i-a pus capat vietii. Ex-solistul trupei Boombastic este profund indurerat. Gabriel, fost component al trupei Boombastic, in doliu. Criza nervoasa in online Gabriel Lautaru isi plange durerea, dupa ce bunica sa a murit fara ca el sa-si poata .

Mii de suedezi au primit rezultate pozitive false din cauza unor kituri de testare Covid-19 cu defecte, achizitionate din China

Aproximativ 3. 700 de oameni din Suedia au primit rezultate pozitive la coronavirus din greseala din cauza unor kituri de testare cu defecte din China, a spus marti Agentia Publica de Sanatate.

UPDATE O romanca de 25 de ani, profesoara in Baia Mare, fara alte afectiuni, a murit din cauza COVID-19

O romanca in varsta de 25 de ani, care nu suferea de alte afectiuni, a murit din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat marti Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o profesoara de 25 de ani din Baia Mare.

Oana Radu, jignita fara mila in ziua nuntii din cauza sotului ei. De la ce a pornit totul

Desi a trecut prin momente cumplite in urma mortii iubitului sau, acum iubeste din nou! Oana Radu a fost jignita fara mila chiar in ziua nuntii sale. Ce s-a intamplat?! Oana Radu, criticata aspru de internauti Dupa tragedia pierderii iubitului, Oana Radu iubeste si este iubita din nou! Din pacate, se gasesc intotdeauna persoane care .

Austria, coronavirus: Cozi de kilometri si pana la zece ore de asteptare la granita cu Slovenia, din cauza controalelor sanitare

Instaurarea de catre Viena, sambata, de controale sanitare stricte la granita cu Slovenia, din cauza coronavirusului, a antrenat cozi imense, persoanele care se intorc din vacante fiind nevoite sa astepte si pana la zece ore, potrivit politiei, transmite AFP.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )