Libnet.ro
UNICEF

11:30

AROC: Industria de evenimente din Romania, pregatita pentru revenirea la normalitate.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AROC: Industria de evenimente din Romania, pregatita pentru revenirea la normalitate.

Asociatia Romana a Organizatorilor de Concerte AROC) a transmis vineri ca este optimista in ceea ce priveste reluarea evenimentelor live de dimensiuni medii si mari. in urma intalnirii din 9 septembrie cu viceprim-ministrul Raluca Turcan si cu reprezentanti ai Guvernului, au fost puse cu succes bazele reluarii sectorului live in 2021, in conditii de maxima siguranta, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Serios? Da Guvernul bani? Toti intreaba domne, dar nimeni nu vine sa puna umarul. Cum vor face scoala online cateva localitati rosii din Romania

Nu s-a primit niciun ban. Da Guvernul bani? Serios, chiar da? Pai si noi ce trebuie sa facem? Unde sa ne adresam?, ma intreaba contabila scolii din Ungureni, judetul Bacau. Initial, am crezut ca femeia face vreo gluma, ca doar se preface surprinsa, urmand sa-mi spuna ca a vrut sa faca o farsa si ca Primaria e pregatita de inceperea scolii. Urma apoi sa radem amandoi de cat de reusita a fost farsa, sa mai pun 2-3 intrebari despre cum se vor descurca copiii si la final sa ne uram succes. Dar, nu. Contabila chiar nu stia ca se dau bani, nu stia nici cati copii vor incepe anul, dar macar m-a pus in legatura cu institutia de invatamant, de unde ne putem lua datele. Asa ca am sunat. Ungureni este una din cele 49 de localitati rosii din Romania unde scoala ar trebui sa se faca online. Numai ca sute de copii nu au nici macar un telefon mobil.

Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani! 5 lucruri pe care le face zilnic pentru a arata bine

Iti vine sa crezi sau nu, dar vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani e chiar Florentina Opris! Prezentatoarea emisiunii tv Sport, dieta si o vedeta de la Kanal D arata incredibil de bine la anii sai. Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani Florentina .

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

Cati medici si asistenti medicali sunt in scolile din Romania? Ministerul Sanatatii promite ca va suplimenta numarul lor pana la finalul anului

302 medici si 3. 630 de asistenti medicali asigura servicii medicale in cabinetele de medicina scolara din Romania, in acest moment, arata datele comunicate de Ministerul Sanatatii. Pana la sfarsitul anului, Ministerul Sanatatii promite ca va identifica resursele financiare pentru suplimentarea unui numar de 264 de posturi de medici scolari si 534 de posturi de asistenti medicali pentru cabinetele scolare.

Alimentele care se vor interzice in magazinele din Romania. O singura conditie le poate tine pe piata

Schimbare istorica! Acestea sunt alimentele care se vor interzice in magazinele din Romania. Cum vor putea ramane, totusi, pe piata?! Alimente interzise in magazinele din Romania Un proiect de ordine al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost pus in dezbatere publica. Daca va fi admis, mai multe alimente vor fi scoase de pe .

Cele mai frumoase gimnaste din Romania si din strainatate. Merita aur la fiecare aparitie FOTO

Tara noatra a fost intotdeauna favorita la capitolul nominalizari la gimnastica, intrand in istorie cand celebra Nadia Comaneci a primit 10 pe linie la paralele, fapt ce avea sa fie o premiera pentru Romania. Astfel, gimnastele noastre au captivat mereu lumea sportului, unele prin performanta, in timp ce altele au sedus obiectivul camerelor foto cu .

Anul scolar 2020-2021. Noua regula pentru elevii din Romania. Anuntul lui Orban

Noul an scolar 2020-2021 sta sa inceapa, iar emotiile sunt mari, atat pentru parinti si elevi, cat si pentru oficialii care au luat decizia de a redeschide institutiile de invatamant. in acest context, premierul Ludovic Orban a vorbit despre noile masuri care vor fi introduse in scoli. Vor fi camere web in toate clasele si .

Business report: Clasamentul primelor 20 de banci comerciale din Romania. Isarescu vrea sa conteste la CCR definitia colaboratorului Securitatii. Nobelul si faptele, nu vorbe sunatoare. Nou regulament pentru gradinite si scoli

Experientele neplacute ale unui tanar care a incercat sa vanda un apartament * Clasamentul primelor 20 de banci comerciale din Romania * Romania, campioana la fraudarea fondurilor europene in 2019. Cum fura romanii banii UE * Nou regulament pentru gradinite si scoli. Ce schimbari apar * Eugen Radulescu BNR): Inflatia negativa? Nu e nimic special, reducerea cererii in pandemie * Nobelul si faptele, nu vorbe sunatoare * Isarescu vrea sa conteste la CCR definitia colaboratorului Securitatii * Guntram Wolff, directorul Bruegel: Europa are capacitate, dar ii lipsesc spiritul antreprenorial si universitatile de top * Guvernul a adoptat normele metodologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )