Libnet.ro
UNICEF

21:17

BEI finanteaza sectorul nostru privat cu 190 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BEI finanteaza sectorul nostru privat cu 190 milioane euro

Sute de companii din Romania vor beneficia de noua finantare dedicata sectorului privat, in valoare de 190 milioane euro, acordata de Banca Europeana de Investitii BEI), pentru a sustine sectoarele cele mai afectate de COVID-19 din punct de vedere economic, social si al sanatatii, informeaza un comunicat al institutiei financiare. continuă pe Ziarul Bursa

Sprijin BEI in valoare de 190 milioane EUR pentru societatile cele mai afectate de COVID-19 din Romania

Sute de societati din Romania vor beneficia de noua finantare dedicata sectorului privat, in valoare de 190 milioane EUR, acordata de Banca Europeana de Investitii pentru a sustine sectoarele cele mai afectate de COVID-19 din punct de vedere economic, social si al sanatatii, conform unui comunicat trimis redactiei.

Transgaz a modernizat cu 74 milioane de euro statia de comprimare gaze naturale de la Silistea

Transgaz a finalizat lucrarile de modernizare la Statia de Comprimare gaze naturale de la Silistea, obiectiv inclus in etapa 2 a proiectului Interconectarea Sistemului National de Transport cu conducta de transport international gaze naturale T1 si reverse flow Isaccea, proiect de investitii in valoare totala de 74 milioane euro.

Noi finantari de 150 milioane Euro pentru startup-uri europene de tehnologie, de la un investitor al FlixBus

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii in valoare totala de 150 de milioane de euro, lansat, in Germania, de catre o firma de venture capital care a finantat anterior si platforma de transport FlixBus, prezenta si in Romania.

Finantari totale de 1,5 milioane euro, pentru startup-urile inovatoare in domeniul sanatatii

S-a dat startul inscrierilor in competitia de startup-uri IT cu proiecte in domeniul sanatatii EIT Health RIS Innovation Call. Proiectele castigatoare primesc finantari totale de pana la 1,5 milioane de euro. in editiile anterioare, 6 proiecte din Romania au fost premiate. Cine se poate inscrie si cu ce idei de afaceri au venit aceste startup-uri.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI WDP a finalizat proiecte in valoare de circa 278 milioane euro

WDP a finalizat 157. 600 mp de parcuri logistice pe piata din Romania, in urma unor investitii de 97 de milioane de euro, conform unui raport trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )