Libnet.ro
UNICEF

07:45

Citu: Industria isi revine. Pentru prima oara in doiani, dinamica sectorului industrial,pozitiva

Antena3 Antena3,
Citu: Industria isi revine. Pentru prima oara in doiani, dinamica sectorului industrial,pozitiva

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, spune ca, dupa cum arata semnele, la finalul trimestrului doi sau inceputul trimestrului patru, pentru prima oara in doi ani, dinamica sectorului industrial o sa fie pozitiva. continuă pe Antena3

Coronavirus si gripa sezoniera, depistate simultan la o persoana, pentru prima oara: unde s-a intamplat

In ultimele luni, autoritatile au lansat mai multe avertismente de aparitia unui super-virus care combina coronavirus cu gripa sezoniera. Inevitabilul s-a produs pentru prima oara.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Asa cum am estimat, industria isi revine. Masurile luate de guvern pana acum au avut un impact pozitiv si acest lucru se vede

Ministrul Finantelor, Florin Citu, precizeaza intr-un mesaj postat pe Facebook ca noile date statistice referitoare la productia industriala indica faptul ca acest sector isi revine din criza provocata de pa.

PENTRU PRIMA OARA DUPA 2015 Piata actiunilor din China depaseste 10 trilioane de dolari

Avans de peste 3 trilioane de dolari din martie pana acum, pentru piata chineza * Statele Unite au cea mai valoroasa piata de actiuni din lume, de 38,3 trilioane de dolari Actiunile listate la bursele din China valoreaza, in prezent, peste 10 trilioane de dolari pentru prima data dupa 2015, conform Bloomberg, care noteaza ca a doua piata bursiera din lume dupa valoare) a crescut cu 3,3 trilioane de dolari de la minimul atins in martie pana acum, sustinuta de politicile Beijingului menite sa incurajeze tranzactiile, respectiv de o serie de listari noi, lansate in baza unor reguli relaxate.

CORONAVIRUS |Cifre record in Germania. Peste 5.000 de noi infectari, pentru prima data din luna aprilie

In ultimele 24 de ore, Germania a inregistrat peste 5. 000 de noi infectari cu COVID-19, pentru prima data din luna aprilie, a anuntat miercuri Institutul Robert Koch RKI) pentru controlul bolilor, citeaza.

Tudor Ciurezu a prezidat pentru ultima oara AGA de la SIF Oltenia

ACTUALIZARE -Actiunile SIF Oltenia sunt suspendate de la tranzactionare * Tudor Ciurezu: SIF-ul a ramas fara conducere, atat administrativa cat si executiva, pentru ca legea precizeaza ca, pentru a fi autorizata, societatea trebuie sa aiba cel putin doi conducatori * Pe langa fostul presedinte al SIF-ului, Anina Radu, Carmen Popa si Nicolae Stoian sunt ceilalti administratori care au fost revocati din functii * Ciurezu: Aceasta actiune nu are decat menirea sa slabeasca increderea actionarilor in actiunea SIF Oltenia, sa scada pretul din piata, pentru ca SIF1 si SIF4 impreuna cu fondurile respective sa achizitioneze volume importante la preturi cat mai mici * Cristian Busu: Trebuie sa asiguram tranzitia pana la AGA din 29 octombrie cand se va alege un nou Consiliu de Administratie.

5 lucruri importante inainte sa iti duci copilul pentru prima data la dentist

Sanatatea celor mici este prioritatea tuturor parintilor pentru ca toti ne dorim ca cei mici sa fie sanatosi si sa nu se confrunte vreodata cu durerea. Primele vizite in cabinetele medicilor specialisti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )